VIDEO Poporul care-şi aplaudă liderul pentru că scoate gratuitatea pentru apă, gaze şi electricitate: „Eroul nostru“

VIDEO Poporul care-şi aplaudă liderul pentru că scoate gratuitatea pentru apă, gaze şi electricitate: „Eroul nostru“

Gratuitatea de peste 25 de ani la utilităţi a fost eliminată săptămâna trecută, măsura fiind aplaudată frenetic de cei prezenţi în Parlament. „Eroul nostru!, Ne rugăm să aveţi viaţă lungă şi sănătate!”, sunt doar câteva dintre laudele aduse.

Preşedintele autoritar al Turkmenistanului, Gurbanguly Berdimuhamedov, a anunţat săptămâna trecută că pune capăt gratuităţilor la furnizarea de apă, gaze naturale şi curent electric pentru cetăţeni, scrie G4media.
 
Şedinţa Parlamentului turkmen în care a fost făcut anunţul a fost scena unor momente fără precedent: sute de delegaţi naţionali i-au adus adevărate ode liderului suprem, în ciuda faptului că momentul este unul cu adevărat dramatic pentru cetăţeni.
 
”Eroul nostru!, Gratitudinea poporului faţă de dvs e infinită! Ne rugăm să aveţi viaţă lungă şi sănătate!, Sub înţeleptul dvs. patronaj, fiecare zi a acestei epoci măreţe, pline de fericire, e plină de evenimente istorice de neuitat! Slavă măreţului nostru şef” – sunt doar câteva dintre laudele aduse de parlamentari, fermieri, tineri şi clerici din Parlamentul local.
 
Gratuităţile, vechi de 25 de ani, au fost eliminate cu scopul oficial de a dezvolta o economie liberă de piaţă, dar motivul real îl reprezintă criza economică din ţară, potrivit Radio Europa Liberă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările