Falimentul Thomas Cook trage după el şi alte agenţii partenere din Europa

Falimentul Thomas Cook trage după el şi alte agenţii partenere din Europa

Falimentul Thomas Cook, care a lăsat pe drumuri peste 600.000 de turişti, continuă să aibă efecte negative, de data aceasta asupra unora dintre cele mai mari agenţii de turism.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astral Holidays, unul dintre cei mai mari operatori de turism din Bulgaria, a anunţat că începe procedurile de faliment, scrie novinite.com
 
Compania, partenerul bulgar al Thomas Cook, afăcut anunţul chiar pe site-ul său, asigurându-şi însă clienţii că va lua toate măsurile pentru a-şi proteja clienţii.
 
Toate filialele Thomas Cook din trei ţări europene - Germania, Austria şi Polonia - au declarat faliment.
 
„Cu mare regret şi dezamăgire, am dori să vă informăm că trebuie să încetăm operaţiunile şi să începem procedurile de faliment ale Astral Holidays International AD pe 7 octombrie 2019, după aproape 24 de ani de prezenţă pe piaţă şi în ciuda eforturilor incredibile ale managementului şi angajaţii.
 
Această decizie a fost luată după multe discuţii, eforturi şi încercări de a asigura finanţarea companiei. (...) Vă asigurăm că Astral Holidays International AD a luat toate măsurile necesare şi şi-a îndeplinit toate obligaţiile care îi revin în baza Legii turismului de a vă proteja. Astral Holidays International menţine o asigurare de răspundere validă, astfel încât acolo unde eforturile noastre extraordinare nu sunt suficiente, putem fi susţinuţi de partenerii noştri Compania de asigurări Unica.
 
Călătoriile tuturor clienţilor care au achiziţionat vacanţe de la Astral Holidays International AD, care sunt în prezent în străinătate, sunt plătite integral, astfel încât nu există pericol de probleme cu zborurile sau refuzul cazării în hoteluri sau alte servicii turistice.
 
Astral Holidays International nu va putea efectua viitoarele călătorii planificate pentru unii dintre clienţii săi după data de 07.10.2019 ”, a declarat compania într-un comunicat.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările