O mare companie de curierat din România îşi schimbă proprietarul

O mare companie de curierat din România îşi schimbă proprietarul

Consiliul Concurenţei a autorizat preluarea uneia dintre cele mai mari firme de curierat din România de către o filială înfiinţată anul trecut de către Grupul Mid Europa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tranzacţia la care se referă autorizarea priveşte preluarea companiei Urgent Cargus S.A de către ME Partners Courier Investments S.R.L., înfiinţată în România în 2018, care face parte din cadrul Grupului Mid Europa şi desfăşoară, în principal, activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management.
 
Urgent Cargus S.A. este o companie care activează în domeniul furnizării de servicii poştale şi curierat expres din România. 
 
Analiza Consiliului Concurenţei a condus la concluzia că operaţiunea de concentrare economică nu pune problema unei afectări semnificative a concurenţei, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante pe pieţele relevante sau pe segmente ale acestora.
 
Decizia Consiliului Concurenţei va fi publicată pe site-ul instituţiei după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările