I se spunea Shogunul. Despărţirile şi împăcările lui Adrian Sârbu

I se spunea Shogunul. Despărţirile şi împăcările lui Adrian Sârbu

FOTO: B1TV / YouTube.com

Biografia lui Adrian Sârbu poate fi construită şi urmărind despărţirile sale de Ion Ţiriac, Ronald Lauder, CME sau Janine Sârbu, scrie Adevărul Financiar.

Ştiri pe aceeaşi temă

Adrian Sârbu, omul care a construit cel mai mare imperiu media din România ultimilor 20 de ani, a fost reţinut ieri de procurorii Parchetului General, sub acuzaţia de instigare la evaziune fiscală, spălare de bani şi delapidare.
 
În 1995, Adrian Sârbu, care deţinea deja Mediafax şi postul de radio ProFM (operate sub umbrelea Media Pro), punea bazele televiziunii ProTV, împreună cu Ion Ţiriac şi Ronald Lauder, fondatorul CME (Central European Media Enterprises) şi moştenitorul bogatei familii Lauder (produsele Estee Lauder).
 
A fost mişcarea definitorie pentru parcursul lui Adrian Sârbu. În următorii 20 de ani, ProTV avea să fie liderul de piaţă al televiziunilor din România, iar grupul Media Pro şi braţul său de print, actualul Mediafax Grup (fost Publimedia), formează unul dintre cele mai influente grupuri media din România.
 
În toată povestea de succes a lui Sârbu, pe care angajaţii lui îl numeau şi Shogunul, se remarcă, cu periodicitate, tema parteneriatelor importante, a despărţirilor şi împăcărilor ulterioare. Iată-le pe cele mai importante.
 
Citiţi mai multe pe acest subiect pe Adevărul Financiar
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările