Directorul Aeroporturi Bucureşti şi-a dat demisia

Directorul Aeroporturi Bucureşti şi-a dat demisia

Alexandru Ivan FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Directorul general al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), Alexandru Ivan, a demisionat din funcţie, se arată într-un comunicat al companiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Potrivit acestuia, Ivan va rămâne la conducerea companiei încă 30 de zile, fiind în perioada de preaviz, au informat, vineri, reprezentanţii companiei.
 
"În data de 16 ianuarie 2020, în cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie al CNAB, s-a luat act de demisia înaintată de către domnul George Alexandru Ivan din funcţia de director general interimar", se arată în comunicatul CNAB.
 
În prezent, el se află în perioada de preaviz de 30 zile, conform prevederilor contractului de mandat.
 
"În consecinţă, în conformitate cu dispoziţiile contractului de mandat, încheiat cu dl Alexandru Ivan, conducerea companiei va fi asigurată în continuare, până la următoarea şedinţă a Consiliului de Administraţie, de către fostul director general interimar, dar nu mai mult de 30 de zile, de la data depunerii demisiei. Astfel, domnul George Alexandru Ivan exercită şi în prezent atribuţiile de director general al CNAB".
 
Alexandru Ivan a fost numit director general al CNAB în luna aprilie 2019, având mandat provizoriu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: