Florin Piersic senior şi Ozana Barabancea vor susţine, pe 17 noiembrie şi respectiv 6 decembrie, două spectacole cu totul deosebite pentru publicul bucureştean. Astfel, spectacolul-eveniment din 17 noiembrie îl are ca protagonist pe inegalabilul Florin Piersic senior, cel care a încântat inimile milioanelor de români de-a lungul timpului. Recitalul “Nu ma intreba câţi ani am” este o celebrare şi o radiografie profundă a vieţii celebrului artist, un spectacol plin de emoţie şi inedit, în premieră pentru publicul din Bucureşti.Timp de două ore, marele maestru al teatrului va impărtăşi publicului cele mai savuroase poveşti, va recita versuri pline de sensibilitate, va depăna amintiri din impresionanta sa carieră, vă va face să râdeţi cu lacrimi şi vă va bucura prin interpretarea unor piese muzicale compuse special pentru el de către compozitorul Dan Iagnov. 

Pe 6 decembrie, de sfântul Nicolae, sunteţi invitaţi la un concert inedit ce marchează începutul sărbătorilor de iarnă la Castel: Ozana Barabancea împreună  cu cei doi copii ai săi, alături de cei 40 de instrumentişti ai orchestrei Lumini Sonore.

Spectacolul “Sarbătorile de Iarnă la Castel” include, sub bagheta Ozanei Barabancea, colinde reinterpretate, uverturi din opere, arii, canţonete, muzică românească de film reorchestrată, muzica simfonica, jazz şi poezie. 

Acest eveniment de sărbătoare are o durata de 90 minute si este dirijat de Ozana. Orchestra "Lumini Sonore" este compusa din 40 de tineri muzicieni, talentati si daruiti, care prin muzica lor transmit cele mai pure emotii. 

Pentru acest eveniment de înaltă clasă, Ozana colaborează cu solişti precum Oana Sarbu, Ina elena Dinca, Andrei Lazar, Mihaela Alexa si Sorin Zlat.

Seria de evenimente artistice organizate de Le Chateau sub titulatura “Spectacol la Castel”, oferă publicului participant experienţa încântătoare a unor evenimente culturale desăvârşite, alături de unii dintre cei mai apreciaţi creatori de artă ai ţarii, în strălucirea şi intimitatea Castelului din Inima Capitalei. Pentru fiecare spectacol sunt puse în vânzare un număr limitat de 300 de bilete.

Biletele pot fi achizitionate de pe MyTicket.ro, Entertix.ro sau de la sediul Le Chateau din strada Turturelelor numarul 11, Telefon 0725.333.333. www.Le-Chateau.ro