Adevărul Live: A început UNDERCLOUD. Cum se organizează un festival de teatru pe timp de pandemie

Cum se organizează un festival de teatru pe timp de pandemie

Chris Simion Mercurian, directoarea festivalului UNDERCLOUD, vorbeşte astăzi, la Adevărul Live despre cum se organizează un festival de teatru pe timp de pandemie, programul celor 8 zile şi care au fost provocările întâmpinate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Puteţi urmări şi comenta emisiunea AICI.

Cea de-a 13-a ediţie a UNDERCLOUD – Festival de Teatru Independent de Orice, se desfăşoară anul acesta în perioada 11 - 18 august, în aer liber, în curtea Muzeului Naţional al Ţăranului Român şi în grădina Muzeului de istorie naturală “Grigore Antipa”. Pe durata celor 8 zile, spectatorii vor avea şansa de a vedea un program complex, adresat atât adulţilor cât şi copiilor, respectând măsurile impuse pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

De la ora 13.00, Chris Simion Mercurian, directoarea festivalului, este invitată la Adevărul Live pentru a vorbi despre cum se organizează un festival de teatru pe timp de pandemie, programul celor 8 zile şi care au fost provocările întâmpinate.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: