Stiri despre zambet

  82 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Paşii pentru un zâmbet sănătos al căţeluşului tău. Sfaturi de la specialiştii Pedigree
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Paşii pentru un zâmbet sănătos al căţeluşului tău. Sfaturi de la specialiştii Pedigree

  Căţeii îşi folosesc dinţii pentru a trage, a rupe, a mesteca şi a avea contact general din lumea din jur, dar şi pentru a transporta diverse obiecte sau chiar puii de căţei. Prin urmare, dinţii sunt foarte importanţi pentru aceştia. Aşa că, te invităm să afli cum poţi identifica problemele legate de sănătatea orală a căţeluşului tău, dar şi sfaturi importante pentru un zâmbet sănătos de la specialiştii Pedigree.

 • Zâmbetul lui Dumnezeu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zâmbetul lui Dumnezeu

  Numele meu este Gelu. Sunt om. Sunt rom. Sunt copilul părinţilor mei. În mod normal, eu nu ar mai fi trebuit să exist. Ai mei şi-au dorit cu ardoare o fată, numai că după ce au avut 4 băieţi au renunţat la idee. Dumnezeu, însă, a avut în plan ca eu să apar pe lume şi acest plan a însemnat ca cel mai mare frate să se îmbolnăvească de leucemie.

 • „De ce se promovează agresiv implanturile şi dinţii într-o zi? De ce nu se face reclamă să vină lumea să-i pui plombe?“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „De ce se promovează agresiv implanturile şi dinţii într-o zi? De ce nu se face reclamă să vină lumea să-i pui plombe?“

  Dr. Anca Vereanu, medic primar stomatolog, doctor în ştiinţe medicale, specialist în chirurgie dento-alveolară şi implantologie orală, explică de ce militează pentru păstrarea dinţilor pacienţilor pe care-i tratează în defavoarea unor câştiguri mai mari cu implanturi dentare şi când este cu adevărat indicată procedura „dinţi într-o zi“.

 • Zâmbetul „Mona Lisei”, cauzat de o boală gravă? Controversele medicale privind diagnosticul femeii din cea mai cunoscută lucrare a lui da Vinci
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zâmbetul „Mona Lisei”, cauzat de o boală gravă? Controversele medicale privind diagnosticul femeii din cea mai cunoscută lucrare a lui da Vinci

  Celebra pictură a lui Leonardo da Vinci, „Mona Lisa” – în care este reprezentată Lisa Gherardini - a captivat milioane de oameni de la momentul în care a fost realizată la începutul anilor 1500 şi până astăzi. Ani în şir, cercetătorii şi medicii au studiat decolorarea pielii lui Gherardini, grosimea gâtului şi zâmbetul ei enigmatic încercând să emită ipoteze despre sănătatea ei.

 • Te poate face zâmbetul mai fericit? Ce spun psihologii după 50 de ani de studii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Te poate face zâmbetul mai fericit? Ce spun psihologii după 50 de ani de studii

  Zâmbetul poate să-i facă pe oameni să se simtă, într-o anumită măsură, mai fericiţi. O echipă de psihologi a combinat date din 138 de studii care au testat mai mult de 11.000 de participanţi şi a constatat că expresiile faciale au un impact asupra sentimentelor noastre, însă nu atât de mare pe cât s-a crezut iniţial.

 • 6 lucruri surprinzătoare despre atracţia sexuală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  6 lucruri surprinzătoare despre atracţia sexuală

  Te-ai întrebat vreodată de ce simţi o atracţie puternică faţă de anumite persoane? Se pare că totul ţine de îmbinarea anumitor factori biologici, psihologici şi sociali. Iată care sunt aceştia!

 • Stela Giurgeanu: Anomalia unui zîmbet stradal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stela Giurgeanu: Anomalia unui zîmbet stradal

  Prima mea ieşire din România a adus cu sine şi o tristeţe majoră. Cînd m-am întors în ţară nu tînjeam neapărat după strălucirea şi opulenţa lumii „civilizate”, ci mai ales după relaxarea pe care o simţisem pe stradă. Acolo, în acea „lume”, oamenii îmi păreau cu toţii senini.

 • Dintele sănătos face zâmbetul frumos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dintele sănătos face zâmbetul frumos

  STOMATOLOGIE Încă suntem deficitari când vine vorba de igiena orală. O spun chiar şi medicii stomatologi de la clinicile de lux din Capitală, care au de „rezolvat“, de cele mai multe ori, probleme dentare de natură infecţioasă, perfect evitabile dacă am fi mai atenţi cu noi înşine. Cariile netratate duc inevitabil la pierderea dinţilor. Iar adulţii tineri din România au foarte mulţi dinţi lipsă, atrag atenţia dentiştii.

 • Alege-ţi cu grijă medicul stomatolog
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alege-ţi cu grijă medicul stomatolog

  Dacă îţi alegi cu grijă medicul ginecolog, de ce nu ai fi la fel de precaut şi în cazul stomatologul în grija căruia îţi laşi zâmbetul?

 • Lina a lu' Râpă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lina a lu' Râpă

  „Mămică, celui ce te urăşte să-i dai apă şi pâine! Şi să fii bun, mama, că binele tare greu se face!”. Pe mama mea o cheamă Ileana şi toată lumea ii spune Lina. Are, aproape, 78 de ani şi ultimii 58 a fost unul dintre cei doi stâlpi pe care s-a clădit familia noastră. Ea ne-a învăţat să trecem peste greutăţi şi să cerem mai mult de la noi. Ultimii 40 mi-a fost cea mai bună prietenă dar şi cel mai dur critic. Ea, Lina a lu' Râpă!

 • Cafeaua cu
zâmbete. Poveste de primăvară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cafeaua cu zâmbete. Poveste de primăvară

  Soarele după-amiezii era blând, dar hotărât să învingă norii. Sau îndrăzneţ. Îşi lua înapoi zilele, le lungea, le înveselea, le scotea din ceaţa iernii. Desena umbre pe asfalt. Aproape că este prea cald. Durează să te obişnuieşti cu dulceaţa binelui.

 • 5 motive pentru care e bine să zâmbeşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 motive pentru care e bine să zâmbeşti

  Numeroase studii dezvăluie beneficiile neaşteptate ale zâmbetului asupra organismului aşa că, data viitoare cand simţi nevoia să te exteriorizezi, nu trebuie să mai existe nici un motiv pentru a-ti ţine în frâu sentimentele.

 • Vis de copil
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vis de copil

  În ultimii 3 ani, sprijiniţi de una dintre cele mai cunoscute organizaţii interguvernamentale din lume, lucrăm în sute de şcoli din România. Prin activitatea noastră încercăm să sprijinim copiii din comunităţile dezavantajate să se bată cu limitele pe care le au, cu greutăţile vieţii şi cu ei înşişi în încercarea de a depăşi bariere care, de multe ori, le sunt impuse de societate.

 • Apostolii Epocii de Aur, episodul #29. De ce ne-a zâmbit mereu Ion Iliescu? Elena Ceauşescu: „Ereditar, e lipsit de caracter“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Apostolii Epocii de Aur, episodul #29. De ce ne-a zâmbit mereu Ion Iliescu? Elena Ceauşescu: „Ereditar, e lipsit de caracter“

  În interbelic, Ionel era un proscris: fiul unui militant comunist, la periferia societăţii. S-a ridicat până la vârful partidului. În ceauşism, tovarăşul Iliescu ajunsese exilat şef de judeţeană. A făcut o Revoluţie. În România postdecembristă, domnul Iliescu ajunsese să fie dispreţuit visceral. A devenit de trei ori preşedinte. A supravieţuit tuturor regimurilor politice. În ciuda pronosticurilor, a rămas nemuritor. Aşa, cu zâmbetul pe buze.

 • Secretele unui zâmbet fără cusur. Cât de
indicate sunt implanturile dentare?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Secretele unui zâmbet fără cusur. Cât de indicate sunt implanturile dentare?

  „Să-ţi pui un implant dentar e ca şi cum ţi-ai pierde picioarele şi îţi iei un scaun cu rotile. Un implant trebuie să fie ultima soluţie pe care o are pacientul. Din păcate, mulţi oameni ajung în situaţii de acest gen tocmai din cauza unor lucrări prost făcute de stomatologi“, sublinia recent un medic dentist. Discutăm despre moda implanturilor, dar şi despre trucurile pentru o dantură impecabilă, cu dr. Cosmin Ulman, la Adevărul Live.

 • De ce uităm să zâmbim? 174 de motive să începem ziua râzând - proiectul unui fotograf care vrea să reamintească oamenilor că viaţa e frumoasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce uităm să zâmbim? 174 de motive să începem ziua râzând - proiectul unui fotograf care vrea să reamintească oamenilor că viaţa e frumoasă

  ”Uităm să zâmbim mai des”, spune Cristian Manta, un fotograf cu un proiect inedit, pentru care nu cere bani, ci doar zâmbete. Şi-a pus în cap să le reamintească oamenilor de ce viaţa e frumoasă. ”Alegem să zâmbim ca să transformăm griul din jur în culoare. Cred că noi toţi facem România mai frumoasă prin atitudinea noastră de zi cu zi”, adaugă el.

 • Cum poţi transforma pietrele obişnuite în mărgăritare. Lecţia predată de un academician: „Fă
lumea să zâmbească şi ea îţi va aparţine cu adevărat!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum poţi transforma pietrele obişnuite în mărgăritare. Lecţia predată de un academician: „Fă lumea să zâmbească şi ea îţi va aparţine cu adevărat!“

  „Români, maghiari, germani, evrei, armeni sunt lumile transilvane paralele care, prin eroii lor, au scris istoria unei provincii de-a lungul secolelor“, aceasta este afirmaţia istoricul clujean Attila Varga. Plecând de la ideea din spatele acestui citat, „Adevărul” vă prezintă, sub forma unui serial, personalităţi din mai multe etnii şi rituri care, prin ideile şi munca lor, au lăsat moşternire generaţiilor viitoare adevărate lecţii de viaţă.

Modifică Setările