O femeie de 49 de ani a fost salvată după 80 de zile de terapie intensivă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia de 49 de ani, scoasă afara după 80 de zile petrecute pe patul de spital  FOTO Facebook
Femeia de 49 de ani, scoasă afara după 80 de zile petrecute pe patul de spital  FOTO Facebook

După două luni şi jumătate petrecute pe patul de spital de la terapie intensivă, medicii au scos pacienta în curtea spitalului pentru a-i readuce zâmbetul pe buze.

Echipa medicală a secţiei de ATI a Spitalului Clinic de Urgenţă „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iaşi a luptat 80 de zile alături de o pacientă în vârstă de 49 de ani pentru a o salva.

Femeia suferă de o afecţiune nervoasă cronică şi a avut nevoie timp de 80 de zile de ventilaţie mecanică. În tot acest timp, atât cadrele medicale, cât şi pacienta au depus toate eforturile pentru a învinge boala.

Reprezentanţii Spitalului Clinic de Urgenţă „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iaşi spun astfel că „medicii secţiei ATI au învins!”. 

După atât de mult timp petrecut pe patul de la ATI, pacienta s-a putut bucura, cu ajutorul cadrelor medicale de la Iaşi, de câteva momente petrecute afară.

„După două luni şi jumătate petrecute pe patul de spital de la terapie intensivă, pacienta a fost scoasă de către cadrele medicale în curtea spitalului pentru a-i readuce zâmbetul pe buze”, spun reprezentanţii unităţii medicale.

Imagine indisponibilă

Cadrele medicale de la Spitalului Clinic de Urgenţă „Prof. Dr. Nicolae Oblu” din Iaşi  FOTO Facebook

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite