VIDEO Cum a reuşit solistul trupei Hara să-i facă pe români să zâmbească, din izolare. „Genială idee“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Flavius Buzilă în momentul în care interpretează "noua melodie"
Flavius Buzilă în momentul în care interpretează "noua melodie"

Flavius Buzilă, solistul trupei Hara, a schimbat versurile melodiei „Ca o apă cristalină“, a intrat în cada plină cu apă şi petale de trandafiri şi a început să cânte. Soţia solistului care a filmat momentul abia a putut să-şi oprească hohotele de râs.

Flavius Buzilă, solistul trupei Hara, stă acasă, transmite mesaje de încurajare pe pagina sa de Facebook şi încearcă să-i binedispună pe oameni în această perioadă grea.

Ultimul filmuleţ postat de interpret pe Facebook a fost pregătit, însă, cu mare atenţie. Locul de filmare ales a fost în baia sa de acasă. A pus apă în cadă, a aruncat soluţie ca să aibă şi spumă, câteva petale de trandafiri şi a început să cânte "Ca o apă cristalină, stau acasă-n carantină". Ca atmosfera să fie cât mai romantică, Buzilă a aprins şi câteva lumânări.

 

Oamenii au reacţionat imediat şi au mărturisit că în această perioadă au nevoie de astfel de momente. Mulţi dintre ei au intrat în joc şi au transmis mesaje hazlii "Genială idee... avem nevoie de asta...Ce face carantina din om...credeam că doar pe mine mă afectează izolarea... după câte zile de izolare apare acest simptom?", au scris amuzaţi internauţii.

Flavius Buzilă nu încearcă doar să-i înveselească pe români. El a postat pe Facebook şi multe mesaje prin care le cere oamenilor sa fie solidari şi să doneze bani pentru medicii din România.

CraiovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite