Stiri despre sucuri

  93 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Efectele nocive ale băuturilor îndulcite, confirmate de cel mai amplu studiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Efectele nocive ale băuturilor îndulcite, confirmate de cel mai amplu studiu

  Consumul zilnic a două sau mai multe pahare de băuturi îndulcite cu zahăr sau alţi îndulcitori artificiali este corelată cu un risc ridicat de deces. Aceasta este concluzia celui mai amplu studiu realizat pe tema efectelor negative ale consumului de băuturi carbo-gazoase.

 • FOTO Furt pe Valea Oltului dintr-un TIR cu sucuri ajuns în şanţ. Poliţiştii se aşteptau la hoţi, i-au aşteptat şi i-au prins
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Furt pe Valea Oltului dintr-un TIR cu sucuri ajuns în şanţ. Poliţiştii se aşteptau la hoţi, i-au aşteptat şi i-au prins

  Patru bărbaţi au fost prinşi în flagrant delict vineri, 26 aprilie, seara, în timp ce furau dintr-un camion. Vehiculul a fost implicat într-un incident rutier, în cursul dimineţii, şi din cauza traficului extrem de aglomerat din timpul zilei nu a fost posibilă scoaterea lui din şanţ. Poliţiştii se aşteptau ca TIR-ul să fie prădat.

 • Unde poate duce consumul de sucuri în exces
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unde poate duce consumul de sucuri în exces

  Considerat aproape la fel de nociv ca şi fumatul, consumul de băuturi carbogazose în exces duce la probleme de sănătate dintre cele mai grave: obezitatea, tulburările metabolice sau chiar crizele cardiace sunt doar câteva dintre acestea.

 • Cum să previi diabetul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să previi diabetul

  Diabetul zaharat de tip 2 este cel mai frecvent tip de diabet. Boala este cronică şi greu de ţinut în frâu, astfel că e mai bine să fie prevenită decât tratată. Factorii de risc în diabetul zaharat de tip 2 ţin atât de stilul de viaţă, cât şi de istoricul familial.

 • Ce este important
de ştiut despre carbohidraţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce este important de ştiut despre carbohidraţi

  Alături de proteine şi grăsimi, carbohidraţii sunt una dintre sursele de energie de care are nevoie organismul pentru a funcţiona şi a se autorepara. Carbohidraţii sunt descompuşi în glucoză şi utilizaţi de îndată.

 • Ce sucuri te ajută în combaterea stresului?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce sucuri te ajută în combaterea stresului?

  Stresul este o afecţiune frecventă în ziua de azi. Există mai multe modalităţi prin care poţi să previi sau să elimini stresul din viaţa ta. Este deosebit de important să ai o alimentaţie corectă şi să bei suficiente lichide.

 • PROIECT Noi taxe pentru băuturile cu un conţinut ridicat de zahăr
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PROIECT Noi taxe pentru băuturile cu un conţinut ridicat de zahăr

  Senatorul USR Adrian Weiner propune noi taxe pentru băruturile cu un conţinut ridicat de zahăr. Medicul susţine că proiectul legislativ va fi depus la Senat săptămâna viitoare şi că iniţiativa este una importantă, dat fiind faptul că România ar fi unul dintre statele cu cel mai mare consum de băuturi îndulcite din Europa.

 • Sucuri care elimină toxinele acumulate în organism
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sucuri care elimină toxinele acumulate în organism

  Excesul de mâncare şi de alcool din perioada sărbătorilor de iarnă lasă multe toxine în organism, iar rinichii au rolul de a le elimina. Ştim că toxinele au un efect negativ asupra sănătăţii, motiv pentru care corpul are nevoie de o detoxificare de cel puţin de două ori pe an. Foarte eficiente în acest proces sunt sucurile.

 • Cele mai bune sucuri cu care poţi înlocui cafeaua
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune sucuri cu care poţi înlocui cafeaua

  Nicio dimineaţă fără vitamine şi minerale de calitate! Acesta ar trebui să fie motto-ul tău. Încearcă să înlocuieşti cafeaua matinală sau lipsa micului dejun cu un pahar de suc proaspăt făcut în casă sau măcar cu o porţie de fructe.

 • De ce sunt românii diferiţi de ceilalţi est-europeni când vine vorba de băuturi răcoritoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce sunt românii diferiţi de ceilalţi est-europeni când vine vorba de băuturi răcoritoare

  La o primă vedere, pentru PepsiCo, piaţa românească de băuturi răcoritoare este un „teren de joacă“ cu multe cărţi câştigătoare. Românii sunt printre cei mai mari consumatori de soft drinks din regiune şi se uită cu mai mult interes către produse premium, deci cu marje de profit mai mari. Numai că efervescenţa creşterilor dă semne de domolire.

 • Ce alimente îţi subţiază talia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce alimente îţi subţiază talia

  Te chinui să scapi de burtă, dar nicio dietă nu funcţionează? Nu trebuie să recurgi la cure de slăbire drastice, să te înfometezi sau să faci uz de toate aparatele din sala de fitness. Câteva alimente te ajută  la arderea rapidă a grăsimii de pe abdomen.

 • Grăbeşte procesul de slăbire cu aceste lichide
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Grăbeşte procesul de slăbire cu aceste lichide

  În sezonul cald, pe lângă fructele şi legumele proaspete pe care trebuie să le mâncăm, este recomandat să se bea cât mai multe lichide. Iar dacă ţii dietă, există câteva băuturi care nu trebuie să lipsească din planul de alimentaţie.

 • Cel mai eficient suc pentru prevenirea bolilor de ficat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cel mai eficient suc pentru prevenirea bolilor de ficat

  Apa cu suc de lămâie este cunoscută ca fiind cea mai eficientă băutură care detoxifică ficatul, îmbunătăţeşte digestia, accelerează metabolismul, previne cancerul şi afecţiunile cardiovasculare. Iată ce alte beneficii mai are apa cu lămâie asupra organismului!

 • Sucul care combate stresul şi întăreşte ficatul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sucul care combate stresul şi întăreşte ficatul

  Toate sucurile naturale sunt sănătoase, deoarece sunt surse importante de substanţe nutritive. Dar cel care are cele mai multe beneficii asupra sănătăţii este sucul de rodie, el fiind recomandat persoanelor care au probleme cu ficatul, inima şi stresul.

 • 7 moduri să alungi răceala de la primele semne
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  7 moduri să alungi răceala de la primele semne

  Mergi în fiecare zi cu mijloacele de transport public, iar la birou întâlneşti oameni răciţi, ba chiar simţi că te-a luat puţin răceala? Aplică aceste sfaturi şi s-ar putea să scapi mai uşor de data aceasta în ciuda schimbărilor de vreme!

 • PROIECT Sucul şi ciocolata, accizate la fel ca ţigările şi alcoolul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PROIECT Sucul şi ciocolata, accizate la fel ca ţigările şi alcoolul

  Băuturile răcoritoare şi dulciurile ar putea fi accizate ca ţigările şi alcoolul, iar banii rezultaţi ar urma să fie folosiţi în sistemul medical. Propunerea este în stadiul de proiect şi ar putea intra în câteva luni în circuitul parlamentar, transmite digi24.

 • Ce sucuri să bei când eşti bolnav
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce sucuri să bei când eşti bolnav

  Sucurile pot fi remediul la care poţi apela pentru calmarea simptomelor, în mai multe afecţiuni. Iată care sunt cele mai potrivite sucuri de legume şi fructe, în funcţie de boala de care suferi!

Modifică Setările