Stiri despre proiect european

  167 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • A făcut trei specializări, dar nu îşi găseşte de lucru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  A făcut trei specializări, dar nu îşi găseşte de lucru

  O tânără de 25 de ani din Bistriţa a terminat o şcoală sanitară, una de contabilitate şi este student la administraţie, dar nu îşi găseşte de lucru. Ea şi-a depus dosarul pentru un nou curs de recalificare, finanţat din bani europeni, în speranţa că îşi va găsi un loc de muncă.

 • 10 milioane de euro investiţi în primul centru de urgenţe regional
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  10 milioane de euro investiţi în primul centru de urgenţe regional

  Patru judeţe din Regiunea de Vest a ţării, Timiş, Arad, Hunedoara şi Caraş-Severin au câştigat un proiect european de 10 milioane de euro. Banii vor fi investiţi în înfiinţarea unui centru de urgenţă regional, dotat cu toate echipamentele necesare.

 • Apă curentă în Şimleul Silvaniei până la finele acestui an
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Apă curentă în Şimleul Silvaniei până la finele acestui an

  Lucrările de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare în Şimleul Silvaniei vor fi definitivate până la finele acestui an. Proiectul este cofinanţat prin Programul Operaţional Sectorial Mediu, iar valoarea lucrărilor este de 12.550.000 euro.

 • Conductă de apă spartă pe şoseaua Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Conductă de apă spartă pe şoseaua Bucureşti

  Lucrătorii de la „Apa Service” au intervenit astăzi, încă de la ora 7.30, pentru a remedia o defecţiune apărută la reţeaua de distribuţie a apei potabile din apropierea Primăriei.

 • Galaţi/ Proiect european pentru modernizarea Băii Comunale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Galaţi/ Proiect european pentru modernizarea Băii Comunale

  Pentru a putea reabilita vechea clădire, municipalitatea locală încearcă să obţină o finanţare europeană de 976.000 de euro. Cu aceşti bani se intenţionează consolidarea şi renovarea corpurilor A şi B ale Băii Comunale, acestea urmând să găzduiască un centru medico-social destinat cu precădere persoanelor vârstnice.

 • Comunicare interculturală prin teatru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Comunicare interculturală prin teatru

  Două organizaţii neguvernamentale, Centrul de Resurse pentru Comunitate şi Trans River au dus la bun sfârşit un proiect European care a avut ca beneficiari 25 de tineri din zonele rurale defavorizate din România şi Germania.

 • Funeriu şi-a pus consiliera să‑şi păzească afacerea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Funeriu şi-a pus consiliera să‑şi păzească afacerea

  Daniel Funeriu, ministrul Educaţiei, a desemnat-o pe Melania Mandas Vergu, consilierul său personal, să facă parte dintr-o comisie care să monitorizeze proiectele europene, printre care şi pe al ei.

 • Spitalul Regional Galaţi-Brăila, un proiect abandonat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spitalul Regional Galaţi-Brăila, un proiect abandonat

  Anul trecut autoritățile anunțau că, până la sfârșitul lui 2009, se va pune piatra de temelie a acestei importante instituţii medicale dar din cauza crizei importanta investiţie nu mai este realizabilă.

 • Cursuri pentru antreprenori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cursuri pentru antreprenori

  În perioada 15 - 17 aprilie 2010, în cadrul proiectului "Antreprenori Europeni" finanţat prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013, Fundaţia Centrul de Analiză şi Dezvoltare Instituţională Eleutheria (CADI), va organiza, în Galaţi, o sesiune de training

 • Craiova: Proiect european în parteneriat cu patru ţări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: Proiect european în parteneriat cu patru ţări

  Casa de Cultură „Traian Demetrescu“ a lansat astăzi proiectul european „Artă pentru proiecte de acţiune durabilă“, finanţat în cadrul „Lifelong Learning Programme - Gruntvig“ al Agenţiei Naţionale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale.

Modifică Setările