Stiri despre munchen

  251 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Plecaţi din Ghencea cât mai repede!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Plecaţi din Ghencea cât mai repede!“

  Florin Lovin, mijlocaşul celor de la TSV 1860 München, spune că sistemul lui Gigi Becali „termină“ fotbaliştii. A stat aproape cinci ani în Ghencea şi a plecat cu scandal. „Transferul în Germania a fost o binecuvântare pentru mine“, spune mijlocaşul Florin Lovin (28 de ani).

 • VIDEO Planeta bea bere la Oktoberfest
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Planeta bea bere la Oktoberfest

  Reportaj Festivalul gigantic a împlinit anul acesta 200 de ani. Berea a fost mai  „piperată“ ca niciodată. Şase milioane de oameni trec, în medie, la fiecare Oktoberfest, prin Theresienwiese, poiana unde se organizează cel mai cunoscut festival popular din lume.

 • Fermierii nemţi nu vor Olimpiada la ei acasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fermierii nemţi nu vor Olimpiada la ei acasă

  Locuitorii din Műnchen refuză să-şi vândă terenurile dezvoltatorilor pentru crearea condiţiilor necesare desfăşurării Jocurilor Olimpice de iarnă din 2018. Autorităţile germane sunt dispuse să investească peste un miliard de dolari pentru găzduirea Jocurilor Olimpice, în ciuda nemulţumirilor cetăţenilor din regiune.

 • În furnicarul cu turnuri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În furnicarul cu turnuri

  În München, omuleţii care mişună cu miile pe trotuare sunt intimidaţi de înălţimea clădirilor copleşitoare în detalii. G În München, omuleţii care mişună cu miile pe trotuare sunt intimidaţi de înălţimea clădirilor copleşitoare în detalii

 • Ştiri & actualitate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ştiri & actualitate

  Echipajul de 8+1 fete al României a câştigat etapa de Cupă Mondială de la München, învingând în finală Germania, Marea Britanie, China şi Polonia.

 • Herta Muller a inaugurat expoziţia „Podoaba rece a vieţii”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Herta Muller a inaugurat expoziţia „Podoaba rece a vieţii”

  Laureata Premiului Nobel pentru Literatură, scriitoarea Herta Muller, a inaugurat, joi, expoziţia „Podoaba rece a vieţii”. Evenimentul are loc la Literaturhaus din München, după cum anunţă ediţia online a Deutsche Welle.

 • Cursă de avion spre Germania pentru oamenii de afaceri timişoreni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cursă de avion spre Germania pentru oamenii de afaceri timişoreni

  Compania aeriană Lufthansa introduce de la sfârşitul acestei luni încă o cursă Timişoara-München. Avionul pleacă la 6.30 din Timişoara, ajunge în Germania la 7.00, ora locală şi pleacă înapoi spre capitala Banatului seara la 21.05, aterizând la Timişoara la 23.30. Costul unei curse dus-întors este 99 de euro, având toate taxele incluse.

 • Maradona: „Argentina a arătat că este vie!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Maradona: „Argentina a arătat că este vie!“

  Selecţionerul sud-americanilor este încântat de prestaţia elevilor săi de la München. Higuain a marcat unicul gol al amicalului Germania – Argentina, scor 0-1, după o gafă a apărării nemţilor.

Modifică Setările