Cu trenul, spre debutul la Euro 2024. Naționala lui Iordănescu, cazată la Munchen în hotelul în care au stat vedetele Germaniei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naționala României a intrat în linie dreaptă pentru meciul de debut la Campionatul European din Germania. După o săptămână de pregătire în cantonamentul de la Wurzburg, tricolorii au plecat azi spre Munchen, unde vor întâlni mâine Ucraina (ora 16.00, PRO TV).

Tricolorii vor avea parte de tot luxul înainte de meciul cu Ucraina. Foto Infinity Hotel
Tricolorii vor avea parte de tot luxul înainte de meciul cu Ucraina. Foto Infinity Hotel

Ca să evite aglomerația de pe șosele, staff-ul naționalei a hotărât ca drumul să fie făcut cu trenul, la recomandarea UEFA. Tricolorii lui Edi Iordănescu se vor caza pentru două nopți la INFINITY Hotel & Conference Resort, cel mai mare hotel și centru de conferințe din sudul Germaniei, același stabiliment care a găzduit reprezentativa Germaniei înaintea meciului de deschidere de la Euro 2024.

Iordănescu, în apartamentul lui Nagelsmann

Edward Iordănescu va locui în apartamentul în care a stat antrenorul nemților, Julian Nagelsmann, în timp ce jucătorilor le-au fost repartizate camerele în care au locuit Thomas Muller, Toni Kroos sau Manuel Neuer îniante de partida cu Scoția, spațioase și dotate cu facilități de lux.

Astăzi, Stanciu și compania au programat antrenamentul oficial pe Allianz Arena, stadion aflat la 18 kilometri de hotel, iar mâine vor debuta oficial la Euro 2024, contra Ucrainei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite