„Măcel“ la Munchen: Lewandowski a intrat în istoria Ligii Campionilor. Primele echipe din sferturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Lewandowski
Robert Lewandowski

Toată lumea se aştepta ca, dintre cele două partide-retur programate pentru marţi seară, cea pe muchie de cuţit să se joace în Germania. N-a fost deloc aşa!

Bayern Munchen - Red Bull Salzburg a pornit de la scorul de 1-1, după ce, în prima manşă, nemţii chiar au fost norocoşi că au „smuls“ o remiză, după o prestaţie destul de slabă.

Marţi seară, în schimb, campioana Germaniei a făcut prăpăd pe teren propriu! Cu un Lewandowski devastator, aflat în zi de graţie! După doar 23 de minute, tabela arăta 3-0 pentru Bayern. Cu trei goluri înscrise de „Lewa“: 12, 21, 23. Primele două reuşite au fost din penalty, ambele obţinute chiar de atacantul polonez în vârstă de 33 de ani. Astfel, Lewandowski a intrat în istoria Ligii Campionilor cu cel mai rapid hattrick din această competiţie.

Demonstraţia de forţă a bavarezilor a continuat, iar Gnabry (31), Müller (54, 83) şi Sane (85) au înscris şi ei. Golul de onoare al oaspeţilor a fost marcat de Kjærgaard (70). S-a terminat cu un scor şocant, 7-1 Bayern!

Nemţii au mers, în sferturi, alături de Liverpool. Formaţia antrenată de Jurgen Klopp a pierdut returul de pe „Anfield“, dar a avansat în competiţie datorită rezultatului din tur cu Inter Milano.

Liga Campionilor, 2021-2022, faza optimilor, retur

Marţi

Bayern Munchen - Red Bull Salzburg 7-1 (1-1 în tur)

Liverpool - Inter Milano 0-1 (2-0 în tur)

Miercuri, ora 22.00

Manchester City - Sporting Lisabona (5-0 în tur)

Real Madrid - PSG (0-1 în tur)

15 martie, ora 22.00

Ajax - Benfica (2-2 în tur)

Manchester United - Atletico Madrid (1-1 în tur)

16 martie, ora 22.00

Juventus - Villarreal (1-1 în tur)

Lille - Chelsea (0-2 în tur)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite