VIDEO Fanii români i-au liniștit pe ucraineni, pe străzile din Munchen. Răspunsul tricolorilor la scandările adversarilor

0
Publicat:

Suporterii români au făcut spectacol la în piețele centrale din Munchen, înaintea partidei cu Ucraina, de astăzi (ora 16.00, PRO TV). Organizați perfect, îmbrăcați toți în galben, suporterii tricolorilor au dominat clar atmosfera înainte de plecarea spre stadion.

De partea cealaltă, ucrainenii nu s-au exteriorizat aproape deloc, au stat câte-doi trei și i-au privit pe români. Un singur grup format din circa 20 de pe persoane a apărut la un moment dat la Marienplatz, urmând pas cu pas unul al fanilor noștri.

Fanii României, pregătiți de marele meci cu Ucraina. Foto Adevărul
Fanii României, pregătiți de marele meci cu Ucraina. Foto Adevărul

Aceștia au încercat să încurajeze naționala vecină, dar au fost imediat ”taxați”, râzând, de români, cu ”Miau, miau, miau” ca răspuns la scandările lor. Pe întreg parcursul zilei a fost o atmosferă prietenească, fără incidente, cu ucrainenii văzându-și de treburile lor și cu ai noștri colorând atmosfera din Munchen.
Potrivit estimărilor UEFA, dar și a atmosferei din oraș sau de pe drumul spre stadion, circa 30.000 de suporteri români vor încuraja naționala lui Iordănescu la partida cu Ucraina.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite