Stiri despre haos

  138 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Lucrurile se complică în România! Există o soluţie salvatoare, dar cine are curajul să o pună în aplicare?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lucrurile se complică în România! Există o soluţie salvatoare, dar cine are curajul să o pună în aplicare?

  Haosul guvernării este accentuat, populaţia tot mai  disperată, mai vine şi sezonul rece cu problemele lui specifice greu de suportat pentru majoritatea populaţiei sărăcite a României. Până la alegerile parlamentare următoare, singura instituţie care ar mai detensiona societatea românească, este Justiţia, care să-şi facă treaba cu mai mult profesionalism, corectitudine, fără să ţină seama de presiunile politice la care este supusă.

 • Trei zile de haos în Pipera: Metrorex începe lucrări de modernizare pe Magistrala 2. Cum vor fi afectaţi corporatiştii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trei zile de haos în Pipera: Metrorex începe lucrări de modernizare pe Magistrala 2. Cum vor fi afectaţi corporatiştii

  Cele câteva mii de persoane care ajung zilnic în zona Pipera vor avea mari probleme weekendul următor, fiind nevoiţi să coboare din tren la Aurel Vlaicu, pentru a se urca într-un altul care să-i ducă la destinaţie. Metrorex a anunţat că, în perioada 31 august - 2 septembrie, va efectua lucrări de modernizare şi înlocuire a macazurilor pe Magistrala 2, staţia Pipera.

 • Căderea în abis:
ruperea în bucăţi 

a lumii pe care o ştiam
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Căderea în abis: ruperea în bucăţi a lumii pe care o ştiam

  Faptul că a crescut dramatic tectonicitatea lumii pe care o trăim e un fapt deja acceptat. Totul din reperele cu care ne-am obişnuit în ultimii 30 de ani pare să se prăbuşească, referinţele să se relativizeze, regulile să se estompeze sau să nu mai conteze. O lume intrată în vrie, într-o coborâre accelerată spre haos, impredictibilitate şi tot mai aproape de război.

 • Brăila, paralizată de greva şoferilor de autobuze. Cum încalcă primăria flagrant legea încercând să rezolve criza cu forţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brăila, paralizată de greva şoferilor de autobuze. Cum încalcă primăria flagrant legea încercând să rezolve criza cu forţa

  Primăria Brăila a început demersuri pentru angajarea unor "spărgători de grevă", care vor lucra în locul şoferilor de autobuz care au oprit lucrul de şapte zile. Oraşul este paralizat de greva angajaţilor companiei de transport public, iar negocierile par o luptă fără orizont. Salariaţii cer majorarea cu 28% a salariilor, primăria le dă doar 7,5%, iar soluţia găsită de edili este să angajeze „spărgători de grevă”.

 • Haos administrativ într-un oraş din România: 251 de hotărâri de Consiliu Local, nule după ce judecătorii au anulat un concurs de angajare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Haos administrativ într-un oraş din România: 251 de hotărâri de Consiliu Local, nule după ce judecătorii au anulat un concurs de angajare

  Decizia judecătorilor Tribunalului Bucureşti vine la un an de la momentul în care Justiţia a fost sesizată că au existat ilegalităţi crase în organizarea concursului de angajare a secretarului Consiliul Local Tecuci. Culmea, deşi decizia instanţei este executorie, persoana angajată ilegal semnează în continuare documente.

 • Harababura land
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Harababura land

  De la ţara lui Papură Vodă am devenit la ţara lui Harababură Vodă, într-o democraţie originală, cu o harababură oarecum indusă, controlată, cu scopuri precise. O ţară care ne vrea proşti, în care nu mai înţelegem nimic. Cineva ne forţează să nu mai ştim ce facem, cine suntem şi ce vrem, ci doar să acceptăm ce ni se induce şi să facem ce spun unii că trebuie să facem, conform legilor harababurii.

 • Haosul din mintea guvernului condus de doamna Viorica
Vasilica Dăncilă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Haosul din mintea guvernului condus de doamna Viorica Vasilica Dăncilă

  Marţi s-au dus la Palatul Cotroceni pentru o discuţie cu preşedintele României, dl. Klaus Werner Iohannis, două graţii. Doamnele Viorica Vasilica Dăncilă şi Lia Olguţa Vasilescu. Prima premierul României, cea de-a doua ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale. S-au dus vesele nevoie mare şi optimiste cât încape.

 • VIDEO Două drumuri naţionale închise, pe raza judeţului Buzău. Se circulă greu şi pe străzile din oraş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Două drumuri naţionale închise, pe raza judeţului Buzău. Se circulă greu şi pe străzile din oraş

  Haos în traficul Buzău, din cauza ninsorii. Stratul de peste 20 de centimetri de zăpadă depus peste noapte pe străzi le-a pus mari probleme atât pietonilor cât mai ales şoferilor. Dacă în municipiu şi pe majoritatea drumurilor publice din judeţ se circulă în condiţii de iarnă, pe două drumuri naţionale s-au instituit restricţii totale.

 • România, 2018: viscol = haos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România, 2018: viscol = haos

  Curse aeriene anulate, autostrăzi şi drumuri naţionale închise, trenuri care ajung în Gara de Nord cu întârzieri ce depăşesc 100 de minute, sau pur şi simplu anulate. Acestea sunt doar câteva dintre efectele pe care valul de ger şi ninsori viscolite îl are zilele acestea asupra României.

 • VIDEO Reducerile de preţ pentru Nutella au creat haos în supermarketurile din Franţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Reducerile de preţ pentru Nutella au creat haos în supermarketurile din Franţa

  Există o vorbă printre cei ce apreciază gustul ciocolatei că deşi nu poţi cumpăra fericirea, poţi cumpăra un borcan de Nutella. Aşa că, atunci când un supermarket din Franţa a anunţat o reducere de 70% pentru cunoscuta marcă de ciocolată ceea ce a urmat au fost scene mai puţin comune pentru o ţară precum Franţa.

 • Epopeea OUG 64 sau cum am crescut haosul pe piaţa de gaze
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Epopeea OUG 64 sau cum am crescut haosul pe piaţa de gaze

  OUG 64 privind modificarea legii gazelor, deşi a primit avizele de la toate comisiile din Senat şi Cameră, în forma aprobată de Guvern, nu a fost validată în  Parlament, urmare a poziţiei Comisiei de Industrii şi Servicii din Cameră, privind necesitatea  includerii unor modificări a legii gazelor tot în OUG 64, concomitent cu diluarea prevederilor de transparenţă, concurenţă şi nediscriminare, adică cele care ar asigura funcţionarea pieţei.

 • România, cuprinsă de haos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România, cuprinsă de haos

  Nu spun eu, spun acelaşi lucru reprezentanţi de seama ai puterii. Şi nu de ieri de azi, de câteva luni bune. Un haos generalizat cuprinde instituţii importante ale ţării, guvernul, parlamentul, primăriile mai mari sau  mai mici. Şi asta ca rezultat al aplicării unui Program de guvernare el însuşi născut din haosul minţilor a 2-3 oameni.

 • Modernizarea aduce haos la metrou
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Modernizarea aduce haos la metrou

  Înlocuirea vechilor turnichete cu sistemul modern bazat pe senzori de mişcare nu a avut efectul scontat. În mai multe staţii de metrou, la orele de vârf, călătorii aproape s-au călcat în picioare pentru a reuşi să intre în subteran.

 • VIDEO Haos în Galaţi: zeci de străzi au fost blocate de torenţi şi de bălţi imense. Sistemul de canalizare n-a mai făcut faţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Haos în Galaţi: zeci de străzi au fost blocate de torenţi şi de bălţi imense. Sistemul de canalizare n-a mai făcut faţă

  În unele zone, torenţii şi băltirile se manifestă de câţiva ani, la fiecare ploaie serioasă, însă autorităţile nu au luat nicio măsură, cu excepţia faptului că de la 1 iulie 2017 se măresc, fără justificare economică (firma de utilităţi publice face profituri ameţitoare, an de an), tarifele pentru canalizare. Primăria şi Consiliul Local, somate să facă o anchetă în acest caz.