Avertismentul unui medic: „Haosul s-a instalat, la copii este o explozie de infecţii respiratorii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicul Egri Eduard , sursa: Arhivă Personală
Medicul Egri Eduard , sursa: Arhivă Personală

Medicul specialist de medicină de familie Egri Eduard este îngrijorat de numărul mare de copii cu probleme respiratorii, dar şi de faptul că spitalele şi cabinetele medicale nu mai fac faţă. „Scriam acum o lună că va fi haos, iată că încet, încet s-a instalat”, afirmă medicul.

Dr. Egri Eduard spune că observat o explozie de infecţii respiratorii  în rândul copiilor, spitalele pediatrice sunt pline, astfel că „haosul s-a instalat”. 

„La copii constat o explozie de infecţii respiratorii superioare şi inferioare, unele soldate cu insuficienţă respiratorie acută, multe spitale pediatrice bănuiesc că sunt la capacitate maximă.Cabinetele medicale sunt suprasolicitate, birocraţia fură timp masiv, legislaţia medicală se modifică la două zile, în nici un caz în funcţie de factori medicali, ci de directive din alte sfere, astfel nici medicul curant, nici pacientul nu mai înţelege nimic. 

Scriam acum o lună că va fi haos, lucru pentru care am fost bălăcărit, iată că încet, încet s-a instalat.”, transmite medicul de familie Egri Eduard.

La final, dr. Egri Eduard îi critică pe cei care iau decizii fără a se informa, fără a şti realitatea din teren.

„Din teren, lucrurile sunt mult mai serioase decât de pe un scaun ergonomic din piele sintetică”, a scris medicul Egri Eduard, într-un mesaj pe pagina personală de Facebook.

Vă recomandăm şi:

Virusolog român din SUA, despre Omicron: „Toată lumea zice că vom scăpa mai repede, eu o să vă dezamăgesc”

Dr. Cristian Apetrei, virusolog român din SUA: „O mască purtată corect este mult mai eficientă decât testările inutile“

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite