Stiri despre blaj

  453 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Alba Iulia: Bărbat beat şi cu permisul suspendat la volan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alba Iulia: Bărbat beat şi cu permisul suspendat la volan

  Un tânăr de 24 de ani din judeţul Ialomiţa a fost surprins ieri de poliţiştii din Blaj în timp ce conducea un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul avea permisul suspendat tot pentru consum de alcool.

 • Alba Iulia: Recomandări pentru weekend
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alba Iulia: Recomandări pentru weekend

  Elevii şi studenţii amatori de sport sunt aşteptaţi pe parcursul acestei veri la Baza sportivă „Constructorul“, unde pot alege să practice diferite activităţi sportive. Preţurile vor fi reduse cu până la 50 la sută pentru toţi participanţii.

 • Alba: Aproape 300 de angajaţi concediaţi în iulie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alba: Aproape 300 de angajaţi concediaţi în iulie

  Două societăţi comerciale au notificat Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba în legătură cu efectuarea unor disponibilizări colective în cursul lunii iulie. O firmă din Blaj va da afară toţi angajaţii, iar o alta din Sebeş va renunţa la aproape jumătate dintre ei.

 • Denii eminesciene, la Blaj şi la Alba Iulia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Denii eminesciene, la Blaj şi la Alba Iulia

  Cea de-a XVI-a ediţie a simpozionului „Denii Eminesciene“, dedicată aniversării a 121 ani de la trecerea în nefiinţă a poetului Mihai Eminescu, va avea loc la Alba Iulia, în perioada 19-20 iunie 2010. 

 • Serviciul SMURD inaugurat la Blaj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Serviciul SMURD inaugurat la Blaj

  Localniicii din zona Blaj beneficiază de un serviciu modern şi rapid de intervenţie în cazuri extreme. Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD) a fost inaugurat ieri în prezenţa doctorului Cristian Boeriu, medicul şef SMURD Târgu Mureş.

 • Recomandări de weekend
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Recomandări de weekend

  În acest sfârşit de săptămână, albaiulienii au la dispoziţie o mulţime de opţiuni pentru petrecerea timpului liber. Aceştia pot să asiste la etapa zonală a campionatului de judo sau pot să meargă la Ighiu pentru a lua parte la Festivalul „Îmbrânzitul oilor“.

 • Primarii oraşelor înfrăţite, cetăţeni de onoare ai Blajului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primarii oraşelor înfrăţite, cetăţeni de onoare ai Blajului

  Patru primari ai unor localităţi înfrăţite cu municipiul Blaj au primit din partea Consiliului local titlul de cetăţean de onoare. Primarii din Allschwil – Elveţia, Durleşti – Republica Moldova, Recanati – Italia şi Morlanwelz – Belgia vor primi mâine aceste titluri.

 • Concurs internaţional de alergare pe şosea la Blaj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concurs internaţional de alergare pe şosea la Blaj

  Sâmbăta 8 mai, la Blaj a avut loc cea de-a 9-a ediţie a Concursului Internaţional de Alergare pe Şosea „Cupa Câmpia Libertăţii”. La concurs s-au înscris aproximativ 350 de sportivi.

 • Sărbătorile Libertăţii de la Blaj costă peste 100.000 de lei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sărbătorile Libertăţii de la Blaj costă peste 100.000 de lei

  Primăria Blaj cheltuieşte 112.700 lei de la bugetul local pentru organizarea evenimentelor din cadrul manifestării „Sărbătorile Libertăţii“ ce se desfăşoară în cursul acestei săptămâni. Cele mai importante sunt programate sâmbătă şi duminică, 15 – 16 mai 2010.

 • Cardinal romano-catolic în vizită în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cardinal romano-catolic în vizită în România

  Cardinalul romano-catolic Leonardo Sandri, Prefect al Congregației pentru Bisericile Orientale de la Vatican, va fi prezent, duminică, 9 mai 2010, la Blaj unde va celebra Liturghia în Catedrala Sfânta Treime. În aceeaşi zi, cardinalul va participa la o întâlnire a Sinodului Episcopilor Greco-Catolici din România.

 • Un tânăr din Blaj s-a spânzurat de sărbători
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un tânăr din Blaj s-a spânzurat de sărbători

  Poliţia municipiului Blaj a fost sesizată prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, despre faptul că într-o anexă a unei gospodării se află cadavrul unui bărbat spânzurat .

 • Om de afaceri trimis în judecată pentru evaziune fiscală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Om de afaceri trimis în judecată pentru evaziune fiscală

  Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj au dispus trimiterea în judecată a unui om de afaceri pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală. Petru Benchea este acuzat că timp de patru luni nu a plătit intenţionat impozitele datorate statului de firma pe care o administrează.

 • Sărbătoarea Mierii la Blaj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sărbătoarea Mierii la Blaj

  „Sărbătoarea Mierii“ va avea loc în zilele de 25-26 martie la Blaj. Manifestarea ajunsă la cea de-a treia ediţie se va desfăşura în centrul municipiului Blaj.

 • Fată de 12 ani accidentată pe trecerea de pietoni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fată de 12 ani accidentată pe trecerea de pietoni

  O fată în vârstă de 12 ani a fost accidentată grav în aceaastă seară pe o trecere de pietoni din oraşul Blaj. Tânăra a suferit o fractură de claviculă după ce a fost lovită de un autoturism.

 • Parc public lângă gara din Blaj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Parc public lângă gara din Blaj

  Consiliul local Blaj s-a asociat cu Parohia Ortodoxă „Sfânta Maria“ în scopul amenajării unui parc public în zona gării oraşului. Investiţia publică va fi de aproximativ 100.000 de lei. Parcul se va amenaja pe o suprafaţă de 2.482 metri pătraţi.

 • Peste 1500 de valori expuse la muzeul din Blaj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Peste 1500 de valori expuse la muzeul din Blaj

  Iubitorii de istorie şi cei care apreciază obiectele deosebite pot admira colecţia de peste 1500 de exponate a Centrului Expoziţional de Istorie Antică, Medievală, Modernă şi Contemporană “Augustin Bunea”, din Blaj.

 • Scandal la Blaj soldat cu cinci dosare penale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scandal la Blaj soldat cu cinci dosare penale

  Opt tineri au fost implicaţi în noaptea de 1 februarie într-o altercaţie într-un bar din Blaj. Poliţia a fost sesizată în jurul orei 4.30 despre conflictul spontan izbucnit între mai multe persoane, unele aflate sub influenţa băuturilor alcoolice.

 • Patru tineri acuzaţi de furt de benzină la Blaj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Patru tineri acuzaţi de furt de benzină la Blaj

  Patru tineri au fost identificaţi azi-noapte de poliţiştii din Blaj ca autori ai unor furturi de benzină din rezervoare de maşini. Descoperirea a avut loc în timpul unui control de rutină asupra unui autoturism oprit pe strada Andrei Mureşanu.

 • În premieră pentru vârsticii din Blaj, Revelionul Pensionarilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În premieră pentru vârsticii din Blaj, Revelionul Pensionarilor

  În noaptea dintre ani vârstnicii din Blaj care vor participa la Revelionul Pensionarilor care are loc la cantina Grupului Scolar „Timotei Cipariu“. Aici pentru prima dată, 200 de vârstnici, vor avea parte de nenumarate surprize muzicale şi culinare.

 • Alba: Tânăr din Blaj, înjunghiat mortal de un prieten
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alba: Tânăr din Blaj, înjunghiat mortal de un prieten

  O crimă fără precedent a avut loc azi-noapte la Blaj. Un tânăr de 23 de ani a murit înjunghiat de un prieten în urma unui conflict spontan apărut pe fondul consumului de alcool. Tânărul a fost înjunghiat cu un cuţit de un prieten.

 • Festivalul de colinde “O, ce veste minunată!“, la Blaj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Festivalul de colinde “O, ce veste minunată!“, la Blaj

  Sâmbătă, 12 decembrie, începând cu ora 15.00 la Centrul Cultural Iacob Mureşianu Blaj va avea loc Festivalul de colinde “O, ce veste minunată!“, ajuns la ediţia a X-a. La ampla manifestare vor participa ca în fiecare an, grupuri de colindători şi urători de pe Valea Târnavelor, dar şi din alte zone folclorice.

Modifică Setările