Metoda ”accidentul” face noi victime. Femeie înşelată cu 4.500 de euro după ce a fost convinsă că fiul ei a făcut accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O femeie din Blaj a fost înşelată prin metoda accidentul. Foto Arhivă
O femeie din Blaj a fost înşelată prin metoda accidentul. Foto Arhivă

Un bărbat din judeţul Galaţi care este bănuit de o înşelăciune şi de trei tentative de înşelăciune prin metoda ”accidentul” a fost reţinut de poliţişti.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj au continuat cercetările în vederea identificării autorilor mai multor fapte de înşelăciune şi tentativă de înşelăciune, săvârşite prin metoda ”accidentul”, care au fost sesizate poliţiei la data de 18 noiembrie 2018.

Astfel, la data de 11 martie 2021, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de un bărbat de 27 de ani, din comuna Oancea, judeţul Galaţi, care, în data de 18 noiembrie 2018, ar fi indus în eroare o femeie de 71 de ani, din Blaj, pe care ar fi apelat-o la telefon şi i-ar fi spus că fiul său a avut un grav accident rutier şi are nevoie de bani. Ulterior, femeia i-ar fi înmânat 4.500 de euro.

Se pare că, în aceeaşi perioadă, bărbatul ar fi încercat să înşele alte 3 persoane din municipiul Blaj, folosindu-se de acelaşi mod de operare.

După săvârşirea faptelor, bărbatul ar fi încercat să scape de răspundere, plecând în străinătate, de unde s-a întors de curând.

În cursul zilei de azi, 12 martie, acesta va fi prezentat în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Vă mai recomandăm să citiţi:

 

Bunicuţa de 76 de ani care a învins în instanţă IPJ Alba. Cum a obţinut anularea unei amenzi de 1.500 de lei

 

Filajul în epoca comunistă. Cum erau urmăriţi românii consideraţi „elemente duşmănoase” FOTO 

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite