Român condamnat în Belgia pentru grup infracţional, reţinut la Blaj. Instanţa l-a plasat sub control judiciar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Un bărbat de 31 de ani, din Blaj, căutat de autorităţile din Belgia pentru constituirea unui grup infracţional organizat şi înşelăciune, a fost depistat de poliţişti pe raza municipiului Alba Iulia.

"La data de 11 februarie 2021, poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu poliţiştii de investigaţii criminale din Blaj, l-au depistat, pe raza municipiului Alba Iulia, pe un bărbat de 31 de ani, din Blaj, posesor al unui mandat european de arestare, emis de către autorităţile judiciare din Belgia pentru constituirea unui grup infracţional organizat şi înşelăciune", se arată într-un comunicat al IPJ Alba.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională - Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul (M. Tiberius) a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale. 

Procurorii l-au prezentat Curţii de Apel Alba Iulia, instanţă care a decis vineri, 12 februarie, amânarea discutării cauzei până la data de 25 februarie, când va fi depus mandatul european de arestare şi sentinţa de condamnare traduse în limba română.

De asemenea, instanţa a respins propunerea de arestare preventivă a acestuia şi a impus măsura controlului judiciar pe o durată de 30 de zile, de la 12 februarie 2021 până la 13 martie 2021.

Vă mai recomandăm să cititi:

 

Cum acţionează ţeparii prin metoda “agenţiei de modeling“. Mărturia unei tinere care visa să ajungă model VIDEO

 

„Săgeata“ unor deţinuţi care înşelau prin metoda Accidentul, condamnată. Cum a dat loviturile la Alba Iulia

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite