Tovarăşu’ Ponta, mândru că eşti penal? Şi un P.S. pentru mafioţii din Parlament

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tovarăşu’ Ponta, n-am să-ţi pot spune „domnule prim-ministru”, pentru că eu nu cred că eşti nici domn, nici prim-ministru. Nu te-am privit niciodată aşa. Nici n-aveam cum. Nu fac parte din categoria românilor spălaţi pe creier, care se uită tâmpi la ecranele îngălbenite ale antenelor dirijate de tine şi de prietenii tăi la fel de penali, văzând cum o haită întreagă de slugi deghizate în jurnalişti se înghesuie să vă spele cadavrele.

Nu fac parte nici din categoria românilor care bat din palme că a scăzut TVA-ul la alimente, dar n-au nicio problemă că sunt conduşi de un Guvern de hoţi, de infractori de drept comun, de mitomani, de mafioţi, de penali şi de corupţi până în măduva oaselor. Nu sunt nici printre românii care, dacă a scăzut preţul la benzină vreo lună, nu-şi mai pun nicio întrebare după ce a crescut aproape la loc.

Nu mă regăsesc nici printre cei care n-au înţeles nimic din faptul că tu eşti un plagiator de ultimă speţă dovedit, care nu poate avea absolut nicio autoritate în niciun fel de ţară (chiar şi defectă, aşa cum e România). Şi nici din categoria celor cu creierele aplatizate de lene, de prostie sau de nepăsare, care mai toarnă repede un copil, pentru că ai dublat tu alocaţiile de la 9,5 euro la vreo 19 euro, nu fac parte.

Tovarăşu’ Ponta, fac parte dintr-o categorie urâtă de tine şi de toţi baronii tăi penali. Dintr-o categorie destul de restrânsă din ţara asta, cea a oamenilor care te-au simţit de la început, de acum vreo trei ani şi ceva, că eşti pus pe căpătuială. Că minţi. Că minţi mult, enorm, continuu, în fiecare clipă a vieţii tale. Că n-ai nicio pregătire, că eşti o ruşine pentru ţara asta. Că eşti alunecos, că ai vrea să fii baron. Doar că nu eşti. Baronii, măcar, în timp ce furau şi începeau să ne confişte fiecare bucată de ţară, băteau uliţele ca să-i cunoască lumea. Puneau singuri fiecare piatră a imperiului lor de infractori.

Tu nici asta n-ai făcut. Eşti doar o copie palidă a unor baroni. Ai fost cocoţat direct în vârf, cu o grămadă de bolovani legaţi de picioare. Eşti un oportunist. Un băiat din paie, primit în nişte cercuri penale înalte, doar pentru că ai absolvit cu brio singura şcoală terminată pe bune. Cea a lui nea’ Nelu, la care ai optat şi pentru nişte cursuri intensive cu Bombonel.

Eşti un frustrat. Un laş. Un şmecher. Un nimeni care zbiară la justiţie, ca ultima pirandă care-şi ridică fustele-n cap, când vede Poliţia. Eşti un om slab, fricos, n-ai convins niciodată, cu adevărat, pe nimeni de nimic. Te-ai făcut de râs în absolut toată lumea. Ne-ai făcut să ne crape obrazul de ruşine, din cauza atacurilor de ultimă speţă, a jignirilor tale şi ale fostului tău amic de dat lovituri de stat, Crin, la adresa liderilor UE şi ai SUA. Eşti un om lipsit de caracter, fără dram de onoare.

Aud, tovarăşe Ponta, că ne crezi din nou nişte proşti. Că n-ai niciun gând să-ţi dai demisia, deşi chiar tu ai zis că vei face asta, dacă vei fi urmărit penal (aşa cum e cazul acum). Dar nu asta mă miră, că n-ai tu cuvânt. Deja o ştim cu toţii. Ci că îndrăzneşti să spui senin, în faţa unor zeci de milioane de fraieri ca mine, care îţi plătim salariul din bani munciţi cu sânge de noi, că ai fost „ca orice om normal la DNA”. Nu, zău? Poate că aşa arată „orice om normal”, în gaşca ta de infractori. Pentru că noi, anormalii, nu prea vedem normal să fim chemaţi la DNA, ca ultimii penali ai ţărişoarei.

Mai aud că, dom’le, „la DNA nu se face politică, ci în Parlament”. Că tu nu-ţi dai demisia că-ţi cere asta Iohannis. Că doar Parlamentul tău corupt şi penal te poate demite. Aud, tovarăşe Ponta, că te-ai apucat astăzi şi de trimis scrisori, în calitate de prim-ministru al ţării noastre, către ambasadele UE şi SUA. Scrisori în care îndrăzneşti să ne faci de râs pe toţi cu propaganda antenistă de doi lei, lăsând de înţeles că, de fapt, procurorii sunt nişte nenorociţi. Că ei calcă legi în picioare şi că la mijloc e vreun scenariu bolnav al nu se ştie cui, care te vrea îndepărtat din fruntea ţărişoarei, pentru că tu eşti (în capul tău, desigur!) un politican genial, iubit ca nimeni altul de popor.

Aud, tovarăşe Ponta, că îndrăzneşti să ne vorbeşti despre justiţie, cu argumentele unui penal deja clasic în România. Că amesteci puterile în stat după nişte legi pe care doar o minte schimonosită de hoţie şi de minciună le poate face. Că nu poţi accepta „în niciun caz că un procuror DNA este deasupra Parlamentului, Guvernului şi cetăţenilor acestei ţări!”. Că „asta-i dictatură”!

Serios? Dar noi să aceptăm că o haită întreagă de baroni, de politicieni pe care i-am trimis în Parlament ca să muncească, nu ca să ne fure, o adunătură de miniştri puşcăriabili sugrumă ţara asta, o umileşte, o jefuieşte de 25 de ani? Să acceptăm că ne furaţi toţi, că ne minţiţi toţi, că sugrumaţi şi intimidaţi magistraţii ca ultimii interlopi? Noi să vă acceptăm scenariile astea mizerabile, în care voi refuzaţi să vă supuneţi legilor respectate de noi? Noi să vă acceptăm bătaia de joc cu voturi (voturi!!!) în Parlament, prin care faceţi scut în faţa justiţiei şi încercaţi să vă acoperiţi toate urmele de corupţi?

Noi cât să mai acceptăm că voi, ultimele scursuri ale ţării, voi, ruşinea României, voi, cei mai penali dintre penali, vă ţineţi ca râia de vieţile noastre? Cât să mai acceptăm că voi nu vă daţi demisiile din fotoliile plătite de noi? Că voi nu acceptaţi să fiţi anchetaţi. Că voi nu aveţi voie să fiţi arestaţi. Că voi aveţi dreptul doar să ne furaţi.

P.S. Dragi infractori, corupţi şi mafioţi din Parlament, care nu vreţi cu niciun chip să vă lăsaţi prietenii de hoţie să răspundă în faţa legii, vă spun doar atât: mai aveţi un an şi, după acest an, să vă rugaţi în genunchi ca mirul ăla cu care faceţi acum circ prin faţa camerelor să vă scape. Că va fi singurul care o să mai poată! 

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite