Moarte bizară la Vaslui. Un bărbat care lucra într-o pădure a murit strivit de un copac

0
Publicat:

Un vasluian în vârstă de 47 de ani, care lucra într-o pădure din localitatea Chiţoc, a murit, luni, 1 aprilie 2024, când un copac a căzut peste el. Polițiștii au declanșat o anchetă și investighează circumstanțele producerii incidentului.

Copacul a căzut pentru vasluian, provocându-i decesul FOTO arhivă Adevărul

La locul producerii incidentului a fost solicitat un echipaj al Serviciului de Ambulanţă, care a efectuat manevre de resuscitare, dar nu a putut face nimic pentru salvarea vieţii bărbatului.

„Poliţia municipiului Vaslui a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din localitatea Chiţoc, a fost lovit de un copac, într-o pădure din localitate. Echipajul de ambulanţă deplasat la faţa locului a efectuat manevre de resuscitare, însă fără niciun rezultat. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vaslui, în vederea efectuării necropsiei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Oana Şopu.

Polițiștii au deschis dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului sesizat şi dispunerea măsurilor legale. 

Accident bizar și la Vaslui

Un alt incident bizar a avut loc la Bârlad pe 6 martie 2024. Doi bărbaţi care lucrau la exteriorul unei case au fost răniţi, după ce unul dintre ei a căzut de pe o schelă peste celălalt care susţinea schela de la sol. Ambii bărbaţi au fost preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la spital.

Un bărbat în vârstă de 61 de ani a urcat pe o schelă, pentru a executa lucrări la o casă, iar de la sol, un alt bărbat, în vârstă de 67 de ani, susţinea structura.

La un moment dat, bărbatul aflat pe schelă s-a dezechilibrat și a căzut de la aproximativ patru metri înălţime, iar în cădere l-a lovit pe colegul lui de jos.

În urma incidentului, două ambulanţe au fost trimise la faţa locului.

„Bărbatul de 61 de ani prezintă un traumatism cranio-cerebral cu plagă fronto-parietală, iar cel de 67 de ani prezintă, la o primă evaluare, un traumatism de umăr şi o contuzie de membru inferior”, au precizat reprezentanții Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui.

Cele două victime au fost transportate la Spitalul Bârlad.

Strivit de o roată a mașinii la care lucra

Un alt accident ciudat a avut loc la Brăila pe 3 iunie 2019. Un bărbat de 59 de ani şi-a pierdut atunci viaţa fiind strivit de o roată a maşinii la care lucra pentru a o repara, fiind târât apoi câţiva metri de autovehicul, care s-a oprit într-un gard.

Incidentul a avut loc în depoul Braicar, societatea publică de transport local din Brăila. Bărbatul de 59 de ani lucra la o maşină de depanare, iar la un moment dat autovehiculul s-a pus în mişcare, iar una dintre roţile acestuia a trecut peste trupul acestuia, strivindu-l.

Maşina a continuat să se deplaseze pentru alţi câţiva metri, oprindu-se finalmente într-un gard. Victima, fost şofer de autobuz, cu o experienţă de 40 de ani, lucra pe maşina de intervenţii a societăţii, iar la momentul producerii accidentului era singur în depou.

Din primele verificări a reieşit că autovehiculul era scos din viteză, dar nu fusese asigurat, în eventualitatea în care suprafaţa unde era parcat nu era complet plană.