VIDEO Una dintre cele mai în vogă artiste din Ungaria concertează la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rusza Magdolna FOTO wikipedia.org

Cântăreaţa Ruzsa Magdolna va susţine un concert în Sala Capitol din Timişoara, în cadrul Zilelor Maghiare Bănăţene.

Cea de a XXI ediţie a manifestării Zilele Maghiare Bănăţene, care se va desăşura la Timişoara, o va avea ca invitată pe Ruzsa Magdolna, una dintre cele mai în vogă cântăreţe din Ungaria.

Concertul va avea loc în data de 7 mai, de la ora 19, la Sala Capitol al Filarmonicii Banatul. Ruzsa Magdi s-a născut în Serbia, în provincia Voivodina, însă locuieşte de mulţi ani la Budapesta. 


Cântăreaţa s-a făcut remarcată în 2006, când a câştigat concursul „Megastar” din Ungaria. În scurt timp a devenit un pop-star în ţara vecină. În 2007 a reprezentat Ungaria la concursul Eurovision, de la Helsinki, cu piesa "Unsubstantial Blues".
 

Biletele pot fi cumpărate la casieria Teatrului Maghiar „Csiki Gargeky” din Timişoara, cât şi în librăria Libris din Piaţa Maria, la preţul de 30 de lei. Studenţii şi pensionarii pot achiziţiona biletul cu 20 de lei.


 

Mai multe pentru tine:
Cele mai bune locuri de grătar pentru sărbătoarea de 1 Mai
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Crenvurștii, mai nocivi decât legumele sau fructele cu pesticide. Ce spun specialiștii
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Cum își asigura un tânăr din Olt banii de păcănele. Polițiștii i-au găsit acasă zeci de bancnote de 200 și 500 euro
Un om de știință a elucidat misterul „blestemului faraonului”. Ce i-a ucis pe cei care au deschis mormântul lui Tutankhamon
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Ucrainenii au atacat cu drone două rafinării de petrol și un aerodrom militar din regiunea Krasnodar VIDEO
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Peștera mortală. O cavernă din Kenya, despre care se crede că este sursa Ebola, ar putea provoca următoarea pandemie
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”