Volei feminin. Victorii clare, în amicale, pentru CSM Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această perioadă, echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Târgovişte susţine o serie de meciuri amicale în compania unor formaţii din România.

Săptămâna trecută, jucătoarele pregătite de Valerijan Luka au înfruntat Dinamo Bucureşti şi CS Medgidia, formaţie din liga secundă a voleiului feminin românesc, dar care are obiectiv promovarea în sezonul viitor.

Conform protocolului, partidele au avut câte patru seturi fiecare. În ambele jocuri, formaţia noastră a reuşit să se impună cu acelaşi scor: 4-0.

Primul joc oficial din noul an al CSM-ului este programat miercuri, 16 ianuarie 2019, cu Dinamo Bucureşti. Meciul contează pentru Cupa României şi se va disputa în deplasare. Partida va începe la ora 17.30 şi va fi televizată de Digi Sport.

Mai multe pentru tine:
După Slănic Prahova, se întâmplă la Cluj. O stradă din municipiul Cluj-Napoca a luat-o la vale
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Polițiști la volan, instruiți cum să-i oprească pe vitezomani. „Noi aici nu facem școală de șoferi...” VIDEO
Alergii oculare de primăvară. „Ne bucurăm că au înflorit copacii, dar trebuie să avem grijă”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Păstrăvăriile, luate cu asalt de Florii. Prețurile îi sperie pe clienți
Reacția lui Nicolae Ciucă la declarația lui Ciolacu potrivit căreia Buzăul nu este în Moldova: „M-am simţit român şi la Focşani, şi la Suceava, şi la Buzău şi la mine la Pleniţa”
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Doi tineri au murit la Suceava după ce au intrat cu motoscuterul într-un podeţ