Campioana surprizelor! CSM Târgoviştea s-a reunit cu Dikeoulakos secund şi trei jucătoare noi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Campioana s-a despărţit de cinci jucătoare în pauza de iarnă

2013 a început surprinzător pentru baschetul târgoviştean, cu mutări interesante la campioana CS Municipal. Grecul Georgios Dikeoulakos, până de curând principal la CSM, a fost prezent la reunirea lotului, în calitate de… director tehnic, după ce patru luni ocupase cel mai important loc pe banca lui Municipal.

Potrivit prosport.ro Funcţia deţinută de Dikeoulakos a fost ocupată de Florin Nini, iar grecul a trecut, practic, într-un rol decorativ. Dikeoulakos anunţase, după umilinţa cu Fenerbahce, că nu se mai întoarce la Târgovişte, precizând că decizia ar fi fost luată după ce a primit un mail de la … primarul Gabriel Boriga, în care i se cerea diminuarea contractului cu 50%. 

Până la urmă, omul care o relaţie specială cu Elina Babkina (sîc, la CSM Târgovişte, iar anterior la Fenerbahce) a revenit în Sala Sporturilor, cel mai probabil ca ucenic al lui Florin Nini, tehnicianul cu care s-a cucerit eventul în sezonul trecut, dar căruia nu i s-a dat nicio şansă în EuroLigă. Rămâne de văzut ce explicaţii va da Dikeoulakos pentru come-back-ul în România, la două săptămâni după ce dedicase fanilor câteva melodii de rămas bun pe profilul său de facebook. La prima întâlnire din 2013, grecul nu a dorit să facă nicio declaraţie.

Cinci jucătoare, out de la CSM!

Campioana s-a despărţit de Monique Currie, Natalie Novosel şi Milka Bjelica (aflate la final de contract, deşi ultima abia dacă apucase o lună şi jumătate în tricoul portocaliu) şi de Elina Babkina şi Choma Nnamaka (reziliere, pe cale amiabilă). În locul lor, au fost aduse trei jucătoare din SUA: Matee Ajavon, Jori Davis şi Ashley Walker.

Silenzio total pe site-ul oficial!

Deşi de la declaraţia de presă a lui Georgios Dikeoulakos prin care grecul anunţa că pleacă de la Târgovişte au trecut aproape trei săptămâni, pe site-ul oficial al clubului nu apare niciun cuvânt despre intenţiile grecului sau despre recenta… <promovare> ca director tehnic. Nu se pomeneşte nici măcar despre plecările celor cinci baschetbaliste, care la acest moment se află în tratative avansate cu alte cluburi.