Campioana surprizelor! CSM Târgoviştea s-a reunit cu Dikeoulakos secund şi trei jucătoare noi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Campioana s-a despărţit de cinci jucătoare în pauza de iarnă
Campioana s-a despărţit de cinci jucătoare în pauza de iarnă

2013 a început surprinzător pentru baschetul târgoviştean, cu mutări interesante la campioana CS Municipal. Grecul Georgios Dikeoulakos, până de curând principal la CSM, a fost prezent la reunirea lotului, în calitate de… director tehnic, după ce patru luni ocupase cel mai important loc pe banca lui Municipal.

Potrivit prosport.ro Funcţia deţinută de Dikeoulakos a fost ocupată de Florin Nini, iar grecul a trecut, practic, într-un rol decorativ. Dikeoulakos anunţase, după umilinţa cu Fenerbahce, că nu se mai întoarce la Târgovişte, precizând că decizia ar fi fost luată după ce a primit un mail de la … primarul Gabriel Boriga, în care i se cerea diminuarea contractului cu 50%. 

Până la urmă, omul care o relaţie specială cu Elina Babkina (sîc, la CSM Târgovişte, iar anterior la Fenerbahce) a revenit în Sala Sporturilor, cel mai probabil ca ucenic al lui Florin Nini, tehnicianul cu care s-a cucerit eventul în sezonul trecut, dar căruia nu i s-a dat nicio şansă în EuroLigă. Rămâne de văzut ce explicaţii va da Dikeoulakos pentru come-back-ul în România, la două săptămâni după ce dedicase fanilor câteva melodii de rămas bun pe profilul său de facebook. La prima întâlnire din 2013, grecul nu a dorit să facă nicio declaraţie.

Cinci jucătoare, out de la CSM!

Campioana s-a despărţit de Monique Currie, Natalie Novosel şi Milka Bjelica (aflate la final de contract, deşi ultima abia dacă apucase o lună şi jumătate în tricoul portocaliu) şi de Elina Babkina şi Choma Nnamaka (reziliere, pe cale amiabilă). În locul lor, au fost aduse trei jucătoare din SUA: Matee Ajavon, Jori Davis şi Ashley Walker.

Silenzio total pe site-ul oficial!

Deşi de la declaraţia de presă a lui Georgios Dikeoulakos prin care grecul anunţa că pleacă de la Târgovişte au trecut aproape trei săptămâni, pe site-ul oficial al clubului nu apare niciun cuvânt despre intenţiile grecului sau despre recenta… <promovare> ca director tehnic. Nu se pomeneşte nici măcar despre plecările celor cinci baschetbaliste, care la acest moment se află în tratative avansate cu alte cluburi.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite