Poliţia, cu ochii pe ialomiţeni pentru respectarea măsurilor sanitare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia a descins în mai multe zone din judeţul Ialomiţa FOTO IPJ Ialomiţa

Pentru prevenirea şi limitarea îmbolnăvirilor cu Covid-19, la nivelul judeţului Ialomiţa, în ultimele 24 de ore au fost desfăşurate în zone aglomerate acţiuni de verificare a respectării măsurilor de protecţie sanitară.

La activităţile desfăşurate au participat 125 de poliţişti, jandarmi, poliţişti locali, precum şi reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Direcţiei de Sănătate Publică şi cei de la Protecţia Consumatorului.

În urma activităţilor desfăşurate ieri, 10 iulie, până în această dimineaţă, la nivelul judeţului Ialomiţa echipajele mixte au efectuat controale la 56 de societăţi comerciale, fiind aplicate 73 de sancţiuni contravenţionale atât pentru nerespectarea normelor de convieţuire socială, cât şi pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală sau fapte de natură economică, în valoare totală de peste 13.400 de lei.

Facem apel la cetăţeni să respecte măsurile de protecţie sanitară şi de distanţare fizică pentru a-şi proteja propria sănătate şi viaţa, dar şi pentru a-i proteja pe cei din jur, au transmis reprezentanţii IPJ Ialomiţa.

Vă mai recomandăm şi:

Grupul de Comunicare Strategică: 147 de cazuri cu COVID-19, în judeţul Călăraşi

Cum să nu aduci coronavirusul acasă. Opt reguli esenţiale pentru salvatori