Un pacient de la Spitalul Judeţean din Ploieşti a sărit de la etaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pacientul a ajuns tot ka spital din cauza rănilor pe care şi le-a provocat. FOTO Adevărul Ploieşti

Un bărbat internat la secţia de pe Buna Vestire a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Ploieşti a sărit de la etajul I şi s-a rănit. Pacientul a vrut neapărat să plece acasă

Incidentul s-a petrecut în seara de marţi spre miercuri, la secţia gastro a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJA) din Ploieşti, situată în clădirea de pe strada Buna Vestire din oraş.

Pacientul, un bărbat de aproximativ 40 de ani, a devenit irascibil şi a informat personalul medical că vrea să plece acasă. Nu a fost lăsat, din cauza afecţiunilor de care suferea şi care necesitau îngrijiri medicale, astfel că bărbatul a sărit pe geam, de la etajul I şi s-a rănit, potrivit informaţiilor oferite de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Pacientul, şi aşa bolnav, s-a rănit la coloană, fără ca leziunile să-i pună viaţa în pericol, şi a fost nevoit să schimbe secţia de pe Buna Vestire cu Unitatea de Primiri Urgenţe a SJA.

În ianuarie, un pacient internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti s-a sinucis, aruncându-se de la etajul 2 al unităţii medicale după ce suferise o intervenţie chirurgicală la pancreas.

Incidentul s-a petrecut la secţia de pe Buna Vestire. FOTO arhivă

Mai puteţi citi

Un bărbat s-a aruncat de la etaj, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti

Control la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti. Unitatea medicală, obligată să schimbe urgent lenjeriile şi instalaţiile uzate