Ploieşti: Update – Ucigaşul din Iordăcheanu a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 53 de ani din comuna Iordăcheanu şi-a găsit sfârşitul după ce a fost lovit în cap cu o sticlă, de un consătean. Cei doi se certaseră aprig, pe fondul consumului de alcool, deşi erau cunoştinţe vechi. Ucigaşul a primit mandat de arestare pe 29 de zile.

Semnalul l-a dat duminică seară un localnic, care a sesizat poliţia despre faptul că în curtea unui bar din localitate este cadavrul unui bărbat. Sesizarea s-a adeverit. La faţa locului, poliţiştii au găsit cadavrul lui Constantin Ion, de 53 de ani, din Urlaţi.


Din primele investigaţii ale specialiştilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, a rezultat faptul că victima se afla în curtea interioară a unui magazinului şi, la un moment dat, a avut o discuţie în contradictoriu cu Iancu Eugen, de 32 ani, din comuna Iordăcheanu.

Deşi erau cunoştinţe mai vechi, pe fondul consumului de alcool, conflictul spontan izbucnit între cei doi a degenerat. În aceste condiţii, Eugen Iancu l-a lovit  cu o sticlă în cap pe Constantin Ion, care a decedat.

Familia este îndurerată

"A venit, s-a dus acolo la magazin, acolo s-a întâlnit cu o persoană... i-a dat cu o sticlă în cap, nu ştiu pentru ce, şi pe loc l-a omorât", ne-a declarat plângând, Maria, soţia decedatului.

"El a trecut, luase o banană sau ce luase el acolo, şi când s-a dus la toaletă în spate, acolo s-a întâmplat tragedia. Mortul era un om paşnic", povesteşte şi cumnatul decedatului, Ion Stan, cum s-a întâmplat crima.

Cadavrul a fost transportat la S.M.L. Prahova în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei morţii. Procurorul criminalist a luat măsura reţinerii lui Eugen Iancu pentru o perioadă de 30 de zile pentru comiterea infracţiunii de omor calificat.

Pentru ultimele noutăţi din Ploieşti, click pe poza de mai jos