Român reţinut pentru ultraj, după ce a ameninţat o poliţistă pe Facebook: „Dacă nu o mută, o mut eu la cimitir“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto 123 RF

Un bărbat din comuna argeşeană Cocu a fost reţinut pentru ultraj şi prezentat Judecătoriei Piteşti cu propunere de arestare preventivă, după ce a ameninţat cu moartea, pe Facebook, o poliţistă a postului din localitate.

UPDATE. Procurorul de caz a decis ca bărbatul acuzat de ultraj să fie, cercetat sub control judiciar.Nu este pentru prima dată când Ionuţ Nicolae S.are de-a face cu Poliţia. bărbatul a mai fost cercetat, printre altele, pentru ameninţări şi loviri.

Ştirea Iniţială

Ionuţ Nicolae S., în vârstă de 34 ani, originar din comuna Cocu, a anunţat pe o reţea de socializare că a fost lăsat fără permis de o poliţistă. A postat pe contul său de Facebook o fotografie a Denisei Grigore, agent de poliţie în localitate, precum şi o serie de comentarii care conţineau ameninţări la adresa vieţii şi integrităţii corporale a acesteia.

Bărbatul, şofer de tir, conducea prin localitate şi nu a oprit la semnalele poliţiei, iar un echipajul s-a luat după el, l-a blocat şi i-a reţinut permisul de conducere.

Ionuţ Nicolae a acuzat faptul că a fost făcut analfabet şi a început să o ameninţe pe poliţistă cu moartea, pe Facebook. Bărbatul a postat pe aceeaşi reţea de socializare mai multe astfel de mesaje la adresa Denisei Grigore.

(Ionut Nicolae FOTO Curierul Zilei)

"Nu o mai suport, dacă nu o mută, o mut eu la cimitir", a scris bărbatul într-una dintre postările preluate ulterior de presa locală din Argeş.

Nicolae a fost audiat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, care au emis pe numele lui ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.