Toţi pensionarii din Galaţi vor beneficia de abonamente gratuite pe un traseu, pentru mijloacele de transport ale Transurb

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Local Galaţi se va reuni astăzi într-o şedinţă de îndată pentru a aproba acest regulament. Pensionarii vor beneficia şi de o reducere de 50 la sută pentru abonamentul la un al doilea traseu.

Consiliul Local Galaţi se reuneşte astăzi într-o şedinţă de îndată pentru a aproba facilităţile pe care municipalitatea le va acorda pensionarilor la transportul public de persoane. Proiectul ar fi trebuit să intre pe ordinea de zi a şedinţei oridinare de săptămâna trecută, dar cum comisia de specialitate nu avea pregătite materialele, acesta a fost amânat. Dar, având în vedere faptul că la 1 februarie au expirat vechile reglementări referitoare la aceste facilităţi, Consiliul Local va trebui astăzi să treacă noul pachet legisltaiv.

Potrivit spuselor primarului Marius Stan, fiecare pensionar din Galaţi va avea, la cerere, un abonament gratuit pe o linie. Dacă va dori un abonament pentru o a doua linie, acesta va avea o reducere de 50% din preţul normal.

Potrivit edilului, valoarea subvenţiei pentru această categorie de cheltuieli este aproape identică cu cea de anul trecut.

„Eu sper ca prin aprobarea acestui proiect de hotărâre, până la sfârşitul anului să avem o evaluare a activităţii Transurb astfel încât să construim o strategie pentru 2015. Una nouă!”, ne-a explicat primarul Marius Stan.

Mai multe pentru tine:
Scandal de proporții în SUA: Posibilul vicepreședinte al lui Donald Trump recunoaște că și-a ucis câinele: „Era imposibil de dresat”
Antrenorul de minți. Șahistul Flavius Mihailiuc învață copiii să judece corect: „Sunt abilități care le va trebui în viață“
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Spitale evacuate la Kiev după o amenințare din partea KGB-ului belarus
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Sebastian Burduja a venit pe motocicletă să-și depună candidatura la Primăria Capitalei VIDEO
Taiwanul raportează activitate militară chineză după ce Blinken a părăsit Beijingul
Eliza Samara, performanță uluitoare: a câștigat a 5-a oară Liga Campionilor la tenis de masă