Europarlamentare 2014. Marian Oprişan a votat la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Oprişan a votat la Panciu  FOTO: Facebook

Alegeri europarlamentare 2012. Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea şi-a exercitat dreptul de vot la secţia de votare de la Spitalul Panciu, pe liste suplimentare.

Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, a votat aseară pentru alegerile europarlamentare 2014, la ora 18.30, la Panciu, localitate unde s-au desfăşurat şi alegeri pentru funcţia de primar.

Acesta a ales să-şi exercite dreptul la vot la Spitalul din localitate, unde a fost înfiinţată o secţie de votare, pe liste suplimentare. Oprişan a fost însoţit la vot de prietena sa şi de tot staff-ul PSD din oraş.

„Am votat pentru că suntem o ţară liberă şi românii au dreptul la o viaţă în demnitate, în prosperitate, la o viaţă mult mai bună decât cea pe care au dus-o până acum. Prin faptul că am votat astăzi la Panciu, am vrut să-i asigur pe cetăţenii oraşului că proiectele lor sunt proiectele mele”, a spus Marian Oprişan după ce a votat.

Prezenţa la vot până la ora 21.00, în judeţul Vranceam a fost de 34,46%, potrivit informaţiilor transmise de Biroul Electoral Central.

Mai puteţi citi:

UPDATE Europarlamentare 2014. Live text. Prezenţa finală la vot în Vrancea, la ora 21.00, este de 34,46%, mai mare cu peste trei procente decât în 2009

Faţă de 2009, când au votat 31,15% din vrânceni, prezenţa este mai mare cu peste trei procente, şi asta datorită electoratului din mediul urban, care a votat în precent de 30,50% faţă de 20,25% în 2009, în timp ce în mediul rural prezenţa a fost de 36,96%, mai mică decât în 2009, când au votat 37,99% din alegătorii de la ţară.

Alegeri parţiale 2014. Iulian Nica este noul primar al oraşului Panciu

Iulian Nica, cel care a deţinut funcţia de viceprimar al oraşului Panciu, este noul primar al oraşului din cea mai cunoscută podgorie, în urma alegerilor parţiale de ieri.