Depeche Mode revine în România. Trupa britanică va concerta la Cluj, în iulie 2017

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Depeche Mode FOTO emagic.ro

Trupa Depeche Mode va concerta, pe 23 iulie 2017, la Cluj-Napoca, în turneul de promovare a noului lor album, ”Spirit”. Concertul va avea loc pe stadionul Cluj Arena.

Veste excelentă pentru fanii Depeche Mode. Trupa britanică va reveni anul viitor în România şi va concerta la Cluj-Napoca pe 23 iulie, anunţă Pro Tv. Anunţul oficial a fost făcut într-o conferinţă de presă a trupei, organizată la Milano, Italia.

Informaţia apare şi pe lista concertelor trupei, postată pe Facebook, pe care cei de la Depeche Mode le vor susţine anul viitor:

Trupa britanică Depeche Mode are în spate o carieră de peste 30 de ani şi 12 albume de studio, vândute în peste 100 de milioane de exemplare în toată lumea. 

Britanicii au mai susţinut două concerte în România, la Bucureşti, în 2006 şi 2013.

Despre cum a fost în 2013 la concert puteţi citi un reportaj AICI.

Detalii despre bilete puteţi afla de pe site oficial al trupei - AICI.

Mai puteţi citi:


Ce au făcut membrii trupei Depeche Mode în ziua concertului

Trupa Depeche Mode a sosit marţi în România, iar în această seară va susţine un concert pe Arena Naţională din Bucureşti, inclus în cel mai recent turneu al trupei, „Delta Machine“. În ziua spectacolului, membrii trupei s-au relaxat fie în camera de hotel, fie făcând sport.

VIDEO Playlistul concertului Depeche Mode la Bucureşti

Mai sunt doar câteva ore până va începe unul dintre cele mai aşteptate concerte din acest an. Spectacolul de promovare a albumului „Delta Machine“ va aduce publicului atât piesele noi ale trupei, cât şi hiturile vechi, după cum arată playlistul.

VIDEO Depeche Mode: Băieţii care au grăbit moda

În 1981, nişte băieţi şi sintetizatoarele lor fermecate băteau la porţile celebrităţii. Aproape 12 ani mai târziu, trupa acelor băieţi era sinonimă cu istoria unui gen muzical: genul „Depeche Mode“.