Zeci de linii de tensiune, nealimentate cu energie în Bărăgan. 84 de echipe lucrează pentru remedierea avariei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poleiul a făcut prăpăd în sudul ţării FOTO ISU BIF

Zeci de linii de înaltă tensiune şi linii electrice aeriene de medie tensiune sunt nealimentate la această oră pe raza judeţelor Călăraşi şi Ialomiţa, a anunţat, luni, E-Distribuţie Dobrogea.

"E-Distribuţie Dobrogea a suplimentat la 84 numărul echipelor proprii şi ale contractorilor societăţii care intervin în regim de stare de urgenţă împreună cu personalul operativ - dispeceri, pentru restabilirea în cel mai scurt timp posibil a alimentării cu energie electrică a consumatorilor din zonele afectate de condiţiile meteo deosebite.

Reprezentanţii societăţii sunt permanent în legătură cu autorităţile locale, care sprijină intervenţia echipelor E-Distribuţie. Au fost instalate 60 grupuri electrogene pentru a alimenta clienţii din zona localităţilor Urziceni - Lehliu. Se continuă montarea grupurilor electrogene în zonele vulnerabile", se precizează în comunicat.

Conform datelor centralizate, la ora 12.00, în judeţele Călăraşi şi Ialomiţa, zece linii de înaltă tensiune au înregistrat defecţiuni prin ruperea conductorilor şi a unor componente de reţea, fiind afectată alimentarea cu energie electrică a cinci staţii de transformare, din cauza galopajului şi a depunerilor masive de chiciură pe conductori.

De asemenea, în judeţul Călăraşi, sunt nealimentate total cinci linii electrice aeriene de medie tensiune, 20 de linii de medie tensiune parţial şi sunt înregistrate avarii în localităţile: Belciugatele, Ileana, Sohatu, Săruleşti şi Tămădău Mare.

În acelaşi timp, pe raza judeţului Ialomiţa, sunt nealimentate total 23 de linii electrice aeriene de medie tensiune, 25 de linii de medie tensiune parţial, fiind înregistrate avarii în: Bărbuleşti, Adâncata, Armăşeşti, Axintele, Bărcăneşti, Borăneşti, Brazii, Ciocârlia, Coşereni, Drăgoeşti, Dridu, Fierbinţi-Târg, Gârbovi, Jilavele, Maia, Manasia, Moviliţa, Roşiori, Sineşti, Urziceni şi Valea Măcrişului. 

Mai multe pentru tine:
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Prima mașină cu conducere autonomă care „îți permite să-ți iei ochii de la drum”, scoasă la vânzare în SUA. Și nu e Tesla VIDEO
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Katie Price „a fentat” audierea în procesul de faliment de la Înalta Curte pentru a pleca în Cipru cu iubitul ei. Ce scuză a găsit
Coșmarurile care îi duc în pragul disperării pe mulți români. „M-am mutat, a fost insuportabil”
Cât de sănătos este să renunți la lift și să urci scările. Poate reduce riscul bolilor cardiovasculare și chiar cel al unui deces prematur
A fost directoare de bancă, dar a renunțat la job pentru un scop nobil. Irina Bogdan: „Trebuie să ne păstrăm copiii în țară“
„Regele nu e bine deloc!” Planurile pentru înmormântarea lui Charles sunt schimbate chiar acum!