Pepe vrea să se judece cu Oana. A depus plângere la Secţia 10 de Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce Oana Zăvoranu a plecat din căminul conjugal cu toată mobila, inclusiv cu mocheta de pe jos şi hârtia igienică de la baie, Pepe a depus azi o plângere penală împotriva ei la poliţie.


„Oana mi-a devastat casa, nu mai am nimic, mi-au luat dulapurile cu totul“, a declarat Pepe în faţa secţiei 10 de Poliţie din Bucureşti.

După cele întâmplate între cei doi se pare că un divorţ pe cale amiabilă iese din discuţie, fapt confirmat şi de Pepe.

„Eu am încercat să fiu civilizat, să îi dau tot ce vrea ea, dar ea a vrut scandal. M-a făcut în toate felurile, mi-a furat casa, firma, m-a jignit“ a răbufnit Pepe.

„Am cerut daune de un miliard, pe care-l voi dona. Tot ce înseamnă daune, ce voi câştiga pentru că mi s-a adus, clar, prejudiciu de imagine. Am fost făcut homosexual, ţigan, jigodie, hoţ. Şi lista poate continua. Ciorditor, în toate felurile. Vă dau în judecată şi banii îi donez. Eu am făcut-o soţie pe Oana, am făcut-o nevastă, doamnă respectabilă pentru o bună perioadă de timp. Până când m-am hotărât să plec de acasă. În clipa în care am plecat de acasă şi în clipa în care se va pronunţa acest divorţ, în clipa în care are statut de femeie singură se face ea de aici încolo, cum e ea“, a mai declarat Pepe după ce a depus plângerea la Poliţie.