Doi copii de la clubul Dinamo s-au tăiat cu un cuţit. Poliţiştii fac cercetări pentru lovire sau alte violenţe

0
Publicat:

Poliţiştii efectuează cercetări după ce doi minori de 14 ani, de la clubul Dinamo, s-au tăiat la mâini cu un cuţit, au declarat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

Mașină de poliție.FOTO Facebook Poliția Romana

Poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) - Secţia 6 Poliţie au fost sesizaţi, miercuri, 19 septembrie 2023, prin sistem 112, cu privire la faptul că doi minori în vârstă de 14 ani s-au tăiat la mâini cu un obiect tăietor-înţepător, în vestiarul unui club sportiv, după antrenament, informează Poliţia Capitalei.

„Din primele cercetări efectuate de poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului, s-a stabilit că obiectul tăietor-înţepător aparţinea unuia dintre minori, iar în momentul în care celălalt ar fi vrut să vadă obiectul şi l-ar fi luat în mâini, ambii s-ar fi tăiat, accidental", precizează DGPMB.

Ambii copii au fost transportaţi de către un echipaj de prim ajutor la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate.

Cercetări pentru lovire sau alte violenţe

Poliţiştii Secţiei 6 s-au autosesizat, iar cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.