Un bărbat şi-a ucis prietenul pe care-l bănuia că are o aventură cu soţia lui. Orbit de furie, l-a lovit cu patentul în cap, cu pumnii şi picioarele, apoi i-a dat foc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Toderiţa a fost reţinut după ce şi-a ucis prietenul, din gelozie. Victima a fost lovită cu un patent în cap, lovită cu pumnii şi picioarele, aruncată în şanţ şi ulterior incendiată.

Crima s-a petrecut în seara zilei de joi, 19 aprilie, în localitatea braşoveană Toderiţa. Se pare că agresorul era gelos pe prietenul său şi bănuia că soţia sa îl înşeală cu el. A vrut să îi ceară socoteală prietenului său, dar cei doi nu au mai apucat să discute.  Orbit de furie, agresorul şi-a lovit prietenul cu un patent în cap, după care i-a dat foc.

„Din actele de urmărire penală a rezultat faptul că, în ziua de 19.04.2018, în jurul orei 17:30, în timp ce se afla în apropierea domiciliului său din comuna Mândra, sat Toderiţa, judeţul Braşov, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, inculpatul C. I. i-a aplicat vecinului său T.V.-I. mai multe lovituri în zona capului şi peste spate cu un patent, cu pumnii şi picioarele, după care, profitând de faptul că victima nu se mai putea împotrivi, a împins-o în şanţul de pe marginea drumului, a acoperit-o cu mai multe crengi şi i-a dat foc, provocându-i la scurt timp decesul”, a declarat Adrian Aldea, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

Agresorul este acuzat de omor calificat săvârşit prin cruzimi. Inculpatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat astăzi în faţa magistraţilor de la Tribunalul Braşov cu propunere de arestare preventivă.