Bărbatul care şi-a ucis fosta parteneră de viaţă deşi avea ordin de restricţie, arestat preventiv. Doi copii au rămas singuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. FOTO: Arhivă

Autorul crimei din Sighetu Marmaţiei, în urma căreia o femeie în vârstă de 29 de ani a decedat, a fost arestat preventiv. Decizia judecătorilor maramureşeni nu este definitivă, însă bărbatul în vârstă de 35 de ani n-a contestat hotărârea.

În dimineaţa zilei de 21 martie, folosindu-se de o cheie de la fostul apartament în care locuia, bărbatul a intrat în locuinţa femeii şi sub privirea celor doi copii pe care îi aveau, a înjunghiat-o pe aceasta. Tânăra, în vârstă de 29 de ani a decedat pe masa de operaţie, după ce medicii s-au luptat ore în şir să îi salveze viaţa. Autorul crimei a fost reţinut imediat de poliţişti, aceasta având un ordine de restricţie asupra lui, ordin dat prin hotărârea judecătorească de magistraţii Judecătoriei Sighetu Marmaţiei la data de 20 februarie. 

Tragedia a avut loc pe fondul geloziei, într-un apartament din cartierul Unirii din Sighetu Marmaţiei. 

„Pentru a dispune arestarea preventivă a inculpatului, instanţa a reţinut că în cauză există indicii temeinice care să justifice presupunerea că acesta, la data de 21.03.2019, în jurul orelor 06:30, aflându-se în locuinţa fostei sale concubine din Municipiul Sighetu Marmaţiei, ca urmare a unor conflicte preexistente, i-a aplicat acesteia, cu două cuţite, multiple lovituri în zona gâtului, toracelui şi braţelor, cauzându-i leziuni ce au condus la decesul victimei”, se arată într-un comunicat de presă emis de Tribunalul Maramureş.

În urma tragediei, doi fraţi în vârstă de 6, respectiv 10 ani, au rămas singuri. În privinţa celor doi minori s-a instituit o măsură de protecţie specială în regim de urgenţă la asistent maternal profesionist. 

„Copiii beneficiază în continuare de consiliere psihologică. Cazul rămâne în evaluare, pentru că specialiştii noştri încearcă să găsească cea mai bună soluţie, care să fie în interesul superior al copilului, respectiv plasament la familia extinsă, dacă rudele identificate îşi vor asuma responsabilitatea creşterii şi îngrijirii minorilor”, a declarat Adrian Mândru, purtător de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Maramureş.

Autorul crimei, arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, nu a contesrtat hotărârea Tribunalului Maramureş. 

Citeşte şi

FOTO Femeie amendată cu 1.000 de lei, după un comentariu jignitor pe Facebook la adresa Poliţiei Locale

 

VIDEO Britanic aflat pe lista Interpol a fugarilor, reţinut la Cluj-Napoca. Recompensă de 50.000 de lire sterline pe „capul” lui

Mai multe pentru tine:
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Alergii oculare de primăvară. „Ne bucurăm că au înflorit copacii, dar trebuie să avem grijă”
Păstrăvăriile, luate cu asalt de Florii. Prețurile îi sperie pe clienți
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Reacția lui Nicolae Ciucă la declarația lui Ciolacu potrivit căreia Buzăul nu este în Moldova: „M-am simţit român şi la Focşani, şi la Suceava, şi la Buzău şi la mine la Pleniţa”
Doi tineri au murit la Suceava după ce au intrat cu motoscuterul într-un podeţ
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Atacuri de ambele părţi, în cursul nopţii, vizând obiective de infrastructură
Destinație de weekend. Muzeul Chihlimbarului găzduiește cea mai mare pepită de rumanit din lume VIDEO
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”