S-au filmat în timp ce torturau un cangur şi au postat clipul pe internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un filmuleţ zguduitor cu un cangur torturat de 4 bărbaţi a fost postat de aceştia pe reţeaua Snapchat. În clipul făcut public se poate observa cum indivizii supun la chinuri fizice bietul animal. Aceştia l-au înjunghiat şi l-au călcat cu violenţă pe craniu, lăsându-l fără suflare.

”Bărbaţii au înjunghiat cangurul cu un cuţit de vânătoare, pentru ca, ulterior, să-l calce cu bocancii violent pe craniu, până când capul animalului a cedat”, a spus inspectorul-şef al RSPCA Andrea Lewis.

Totodată, cei 4 vlăjgani au ars marsupiul cangurului cu o ţigară, cât timp animalul era încă în viaţă.

Evenimentul nefericit s-a petrecut în sudul Australiei, ţară unde cruzima îndreptată împotriva animalelor se pedepseşte cu închisoare de până la 4 ani sau cu amenda de 50 000 de dolari australieni, în conformitate cu legea animalelor din Australia, conform Independent.

Până în acest moment, cei 4 bărbaţi nu au fost identificaţi, dar un post radio din Adelaide, localitatea unde se presupune că s-a comis actul de barbarie, a pornit o campanie de identificare a celor 4, oferind o recompendă de 10 000 de dolari celor care oferă informaţii ce vor duce la capturarea celor care au comis fapta.

Jeremy Cordeaux, prezentator de radio din Adelaide, este iniţiatorul campaniei de găsire a făptaşilor, acesta declarând într-o emisiune: ”cineva trebuie să-i recunoască pe aceşti indivizi, cât timp nu au fost discreţi deloc cu fapta lor, ci chiar şi-au etalat cu mândrie gestul”.