Înţepătura albinei (Bienenstich), cea mai gustoasă prăjitură cu migdale
0Acest desert necesită multă răbdare, dar va merita efortul tău, precum şi timpul investit în prepararea sa. Stratul delicios şi lipicios de caramel, precum şi toppingul de migdale vor face prăjitura înţepătura albinei irezistibilă.
Înţepătura albinei (Bienenstich) – Ingrediente
				Pentru blat
500 g făină
				1 lingură drojdie uscată
				130 g zahăr
				1 linguriţă sare
				350 ml lapte integral
				4 ouă
				110 g unt, tăiat cubuleţe
				unt, pentru tapetat tava
Pentru umplutură
470 ml lapte integral
				1 păstaie de vanilie (desfăcută pentru a obţine seminţele)
				6 gălbenuşuri
				100 g zahăr
				30 g amidon de porumb
				1/2 linguriţă sare
				360 ml smântână pentru frişcă
Pentru topping
190 g unt, tăiat cubuleţe
				100 g zahăr
				10 linguri miere
				80 ml smântână pentru frişcă
				1/2 linguriţă sare
				310 g fulgi de migdale
Află cum se prepară înţepătura albinei (Bienenstich) pe clickpoftabuna.ro!