Araujo l-a jignit grav pe Istvan Kovacs: explicația gestului fundașului din Uruguay după eliminare VIDEO

0
Publicat:

Istvan Kovacs (39 de ani) e în prim-plan, astăzi, în presa catalană, după returul exploziv din sferturile Ligii Campionilor în care deciziile sale majore au fost împotriva Barcelonei. Adevărul a explicat aici cât de îndreptățite sunt criticile la adresa centralului român după Barcelona – PSG (1-4), partida care a dus la eliminarea spaniolilor din Europa.

Araujo (dreapta), poftit să iasă de pe teren de Kovacs. CAPTURA YOUTUBE

Prima fază dificilă, cu impact major asupra returului, s-a produs în minutul 29, când Istvan Kovacs l-a eliminat pe Ronald Araujo (Barcelona, 25 de ani). Au urmat minute în șir în care stoperul sud-american, pur și simplu, a refuzat să părăsească gazonul. Într-un final, după ce a primit mai multe explicații din partea centralului român, Araujo s-a îndreptat agale spre margine. În drum spre vestiar, fundașul Barcelonei a făcut niște gesturi ciudate cu mâna. Apoi, s-a oprit în dreptul lui Horațiu Feșnic (arbitru de rezervă) căruia i-a spus câteva cuvinte. Când a repornit spre vestiar, Araujo a repetat gesturile sale cu mâna.

Dacă pe moment, lumea n-a înțeles ce a vrut să zică Araujo cu acele semne, în schimb, astăzi, misterul a fost deslușit de jurnaliștii britanici de la Daily Mail. Concret, gesturile făcute de Araujo după eliminare sunt specifice fotbaliștilor care provin din America de Sud. Și semnifică „furtul“. Așadar, Araujo a fost de părere că „hoțul“ de Istvan Kovacs a „furat“ Barcelona, în momentul în care a dictat eliminarea din minutul 29!

VEZI FAZA ELIMINĂRII LUI ARAUJO ȘI GESTURILE SALE

Liga Campionilor, sferturi, retur

Marți

Barcelona – PSG 1-4 (4-6 la general)

Dortmund – Atletico Madrid 4-2 (5-4 la general)

Astăzi

Bayern Munchen – Arsenal 22.00 (2-2 în tur)

Manchester City – Real Madrid 22.00 (3-3 în tur)

Semifinale

*Dortmund – PSG (30 aprilie și 7 mai)

*Arsenal / Bayern – Real / Manchester City (30 aprilie și 7 mai)