Un DJ celebru a murit încercând să-şi salveze o prietenă. Cum s-a întâmplat tragedia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adam Sky FOTO Facebook

Celebrul DJ australian Adam Sky a murit într-un teribil accident în timp ce se afla în vacanţă în insula indoneziană Bali.

DJ-ul australian Adam Sky, în vârstă de 42 de ani, a murit într-un accident, în timp ce se grăbea să îşi ajute o prietenă care a căzut de la patru metri şi a suferit fracturi multiple, scrie BBC, citat de News.ro. 

Bărbatul s-a lovit de o uşă din sticlă care s-a spart, iar fragmentele i-au provocat tăieturi în urma cărora a pierdut mult sânge.

Potrivit Nine News, amica lui căzuse de la câţiva metri de pe terasa locuinţei private, însă a supravieţuit şi a fost dusă la spital.

Decesul DJ-ului, stabilit în Singapore, a fost confirmat printr-un mesaj publicat pe pagina lui de Facebook: „Cu mare regret vă informăm că Adam Neat a murit, după ce a fost implicat într-un accident fatal încercând să salveze o prietenă care a suferit mai multe răni, sâmbătă, 4 mai 2019“.

Adam Sky FOTO Facebook

Numit „legendă“ şi „un bun prieten“ pe conturile de social media, Sky - pe numele real Adam Neat - a fost desemnat în 2018 al treilea cel mai popular DJ din Asia. El a colaborat, între alţii, cu Fat Boy Slim, David Guetta şi The Scissor Sisters. Între piesele sale de club se numără „Illogical“, „Larynx“ şi „Kreatine“.