„Cronica Cârcotaşilor“ revine cu noi prezentatori, în această seară, la Prima TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul sezon „Cronica Cârcotaşilor“, cea mai longevivă emisiune de umor din România, debutează în această seară, de la 20:30, la Prima TV.

La aproape 15 ani de la prima ediţie, echipa emisiunii „Cronica Cârcotaşilor“ se pregăteşte de un nou sezon, care va debuta în această seară, la Prima TV. 

În primul episod, telespectatorii îi vor cunoaşte pe noii prezentatori, vor „gusta“ din noile rubrici şi se vor întâlni cu personaje consacrate ale show-ului. De asemenea, în debutul noului sezon va fi invitat un artist care va saluta, cu vocea şi pe barba lui, „Cronica Cârcotaşilor“. 

Noul sezon al „Cronicii“ dispune de actori noi, momente noi, dar păstrează şi ingredientele care au dat gust satirei de-a lungul celor 30 de sezoane adunate până în prezent: Top Ruşinică, Vocea Poporului, Bâlbele TV. Totodată, Bebeluşele vor fi însoţite de binecunoscutele personaje care au strâns telespectatorii în faţa micului ecran în toţi aceşti ani. 

Echipa emisiunii nu a dorit să dezvălui numele celor care vor sta la pupitrul show-ului, dorind să le facă telespectatorilor o surpriză. Schimbarea de componenţă a prezentatorilor „Cronicii Cârcotaşilor“ vine după ce, la începutul lunii iulie, Mihai Găinuşă a anunţat că a decis să părăsească emisiunea pe care o realiza alături de colegul său Codruţ Kegheş, cel care l-a înlocuit pe iniţiatorul acestei emisiuni, Şerban Huidu. Cu toate acestea, Găinuşă a rămas alături de postul Prima TV, unde va realiza, tot din această toamnă, emisiunea „Cusurgii“.