FOTO VIDEO „Cârcotaşii“ au îmblânzit Vestul Sălbatic: promo filmat pe platourile peliculei „Cold Mountain“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa emisiunii „Cronica Cârcotaşilor“ a filmat promo-ul pentru noul sezon al emisiunii pe platourile de filmare ale celebrei pelicule „Cold Mountain“. Emisiunea va debuta pe 17 septembrie, la Prima TV, de la ora 20:30, cu nume precum Cristian Hrubaru, Oana Paraschiv, Puştiu, membrii Jukebox, Bebeluşele, iar promo-ul este lansat sub sloganul „Ghici cine vine la Cronică!“.

Nu sună foarte convingător, dar este adevărul gol-goluţ: Vestul Sălbatic se află la nord de Bucureşti. Acolo s-a turnat „Cold Mountain“ şi tot acolo au filmat Cârcotaşii promo-ul pentru noul sezon, care debutează pe 17 septembrie, la Prima TV.

Atmosfera unui oraşel din sălbăticia americană a fost recreată până la cele mai mici detalii. Bebeluşele şi-au adecvat costumaţia la perioada Goanei după Aur, iar colegii lor au primit arme şi instrumente, fiecare după cât de bun ţintaş sau virtuoz s-a dovedit a fi.

Pe cât de intense au fost filmările, pe atât de relaxante au fost pauzele. Cristi Hrubaru a furat un banjo pentru a poza în strămoşul rockerului de azi, iar Unguru’ Bulan a încercat să facă pe îmblânzitorul de cai, dar s-a ales doar cu un selfie. Momentul muzical a aparţinut trupei Jukebox, care a oferit un recital folosindu-se de pistoalele colegilor de platou.

Cristi Hrubaru FOTO Andrei Apostol/Prima TV

image

Cârcotaşii au trecut şi prin momente în care rezistenţa le-a fost pusă la încercare. Puştiu’ a folosit un întreg tub cu spumă de ras pentru dublele pe care le-a tras, în timp ce Oana Paraschiv profita de pauze pentru a-şi scoate mâinile din apa rece în care spăla o cămaşă.

Puştiu' FOTO Andrei Apostol/Prima TV

image

Miercuri, 17 septembrie, „Cronica Cârcotaşilor“ revine cu un nou sezon, la Prima TV, de la ora 20:30. Tot atunci, telespectatorii pot afla răspunsul ecuaţiei „Ghici cine vine la Cronică!“.

Oana Paraschiv FOTO Andrei Apostol/Prima TV

image

La începutul lunii iunie, celebrul realizator TV Mihai Găinuşă  a anunţat că părăseşte emisiunea „Cronica Cârcotaşilor“, pe care o prezenta alături de Codruţ Kegheş, după aproape 14 ani.

Echipa „Cronicii Cârcotaşilor“ FOTO Andrei Apostol/Prima TV

image

De asemenea, în mesajul postat pe contul său de Facebook, Găinuşă le-a promis fanilor că va începe un nou proiect, „Cusurgiii“, alături de foştii săi colegi, tot la Prima TV: „Am decis ca, împreună cu colegul meu Codruţ Kegheş, cu Octavian Păscuţ-Mistreţu şi cu alţi oameni din echipă să acceptam o nouă provocare, tot la Prima TV. Sper să facem împreună lucruri bune şi să nu vă dezamăgim“.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite