Serviciu de îmbrăţişări contra cost pentru femeile singure

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbaţii "de închiriat" nu oferă şi servicii sexuale clientelor  FOTO soine-prime.com
Bărbaţii "de închiriat" nu oferă şi servicii sexuale clientelor  FOTO soine-prime.com

O agenţie japoneză pune la dispoziţia femeilor care au nevoie de afecţiune bărbaţi care să le ţină în braţe noaptea (şi doar atât) sau care să le scoată în oraş.

Orice femeie simte uneori nevoia să fie ţinută în braţe de un bărbat, iar o firmă japoneză a venit cu ideea de a oferi femeilor afecţiunea de care au nevoie prin intermediul unui serviciu de îmbrăţişări contra cost. Cum funcţionează acest serviciu? Femeile singure trebuie doar să selecteze de pe site bărbatul pe care doresc să-l închirieze, să selecteze serviciile pe care vor să le primească de la el şi, bineînţeles, să plătească. Lista celor care doresc să ofere femeilor clipe de tandreţe este lungă şi, aşa cum era de aşteptat, cu toţii sunt atrăgători.

Sursă de inspiraţie pentru această afacere a fost o telenovelă japoneză numită „Shimshima“. Personajul central al acesteia era o femeie divorţată care se temea să doarmă singură. Ea descoperă că reuşeşte să se odihnească bine stând alături de un bărbat şi deschide un serviciu de închierere a bărbaţilor adresat femeilor care au aceeaşi problemă. La fel ca afacerea din acest film, cea reală nu oferă servicii sexuale. De altfel, femeile trebuie să respecte câteva reguli la întâlniri: ele nu au voie să atingă într-o manieră nepotrivită  bărbaţii închiriaţi şi nici să-i sărute, nu au voie să facă baie împreună, să îi contacteze altfel decât prin intermediul agenţiei, să-i filmeze şi să-i fotografieze. Bărbaţii trebuie să fie o companie plăcută pentru câteva ore şi nimic mai mult.

Bărbaţii pot fi puşi să gătească

Femeile pot închiria domnii pentru a dormi alături de ei, pentru a ieşi cu ei în oraş (pe cheltuiala femeilor, fireşte) şi chiar pentru a le face curăţenie (dar nu trebuie să primească sarcini grele, se precizează pe site-ul agenţiei) sau mâncare (cu menţiunea că ingredientele trebuie cumpărate de ele). Tariful depinde nu de serviciile solicitate de femeie, ci de numărul de ore pe care doreşte să le petreacă lângă bărbaţi. Astfel, ei pot fi închiriaţi pentru 7 ore contra sumei de 30.000 de yeni (278 de euro), pentru 10 ore, contra sumei de 40.000 de yeni (371 de euro), iar pentru 12 ore - 48.000 yeni (446 de euro).

Un serviciu similar, dar destinat bărbaţilor, a fost lansat în urmă cu două luni în Tokyo: un bar numit Cuddle Cafe, în care orice bărbat se poate aşeza lângă o fată frumoasă şi o poate îmbrăţişa, contra sumei de 40 de dolari. Afacerea a avut un succes atât de mare, încât proprietarul ei a deschis încă o cafenea de curând.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite