FOTO VIDEO Porc adoptat după ce a reuşit să-şi salveze pielea sărind dintr-un camion în mişcare care-l ducea la abator

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Porcul „Babe” a fost adoptat de un poliştişt din regiunea chineză Guangxi FOTO metro.co.uk
Porcul „Babe” a fost adoptat de un poliştişt din regiunea chineză Guangxi FOTO metro.co.uk

Întâmplare bizară în sudul Chinei. Un porc aflat într-un camion ce-l transporta la abator a supravieţuit miraculos după ce a sărit din autovehiculul în mişcare. Gestul său disperat l-a impresionat pe un localnic care a decis să-i acorde „a doua şansă la viaţă” prin adopţie.

Povestea porcului Babe, după cum a fost botezat, este demnă de un film hollywoodian, scrie publicaţia britanică „Metro”. Babe a fost găsit rătăcind pe străzile unei localităţi din regiunea Guangxi, situată în sudul Chinei. Un poliţist chemat să intervină pentru a lua porcul de pe stradă a aflat povestea acestuia de la martorii oculari care au şi fotografiat gestul disperat al porcului.

Simţind, parcă, pericolul, porcul a sărit de la aproape cinci metri înălţime dintr-un camion care îl transporta la abator şi a supravieţuit miraculos căderii.

Impresionat de „reuşita” animalului, poliţistul a decis să-i acorde „a doua şansă la viaţă” şi să-l adopte. 

„A găsit momentul pentru a-şi salva viaţa şi s-a căţărat pe pereţii metalici ai cuştii camionului. Merită o a doua şansă la viaţă”, a spus poliţistul care a adăugat că Babe nu va sfârşi în farfuria nimănui.

porc babe FOTO metro.co.uk
porc babe FOTO metro.co.uk
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite