Cum arată acum adevărata „Păpuşă Barbie”. Trupul fotomodelului s-a transformat radical

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotomodelul ucrainean Valeria Lukyanova, cunoscută pentru asemănarea ei cu Păpuşa Barbie, a revenit în atenţia întregii lumi după o nouă şedinţă foto, în care a arătat admiratorilor cum şi-a transformat corpul.

Tânăra de 29 de ani, celebră pentru că seamănă foarte bine cu o păpuşă Barbie, apare acum musculoasă, nu slabă, cum era înainte.

Valeria declară că s-a sătura de silueta ei filiormă şi că acum vrea să arate ca o amazoană. Fotografiile publicate pe contul ei de Instagram au fost foarte apreciate de milioanele de fani pe care Valeria îi are în întreaga lume, scrie Daily Mail.

image

(În noile fotografii, Valeria are un trup mai ferm, mai musculos/FOTO Daily Mail)

Fotomodelul susţine că înfăţişarea ei este naturală şi că doar sânii sunt artificiali, deşi are numeroşi critici care sunt convinşi că a făcut foarte multe operaţii estetice.

Anul trecut, în noaptea de Halloween, Valeria a ajuns la spital, după ce ar fi fost atacată de doi bărbaţi care au bătut-o, susţine ea. Mulţi cred însă că povestea este o invenţie, pentru ca fotomodelul să ascundă noile intervenţii chirurgicale pe care şi le-ar fi făcut.

image

(Fotomodelul era cunoscut pentru silueta foarte suplă/FOTO Daily Mail)

Valeria spune că are o dietă foarte sănătoasă, bazată pe sucuri naturale de fructe, multă apă şi peşte crud. Este căsătorită cu omul de afaceri ucrainean Dimitri Shkrabov.


 

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite