Viorel Moldovan: „Am în spate oameni potenţi financiar“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul echipei Rapid, Viorel Moldovan, negociază preluarea pachetului majoritar de acţiuni al grupării giuleştene, context în care a vorbit despre stadiul iniţiativei.

„Eu am o anumită potenţă financiară. Dar e greu să mă bazez pe ceea ce am eu când vorbim despre nevoile unui club ca Rapid. Rapid necesită foarte mulţi bani, necesită o implicare totală din punct de vedere financiar. Dar am în spatele meu oameni potenţi, oameni capabili să clădească un club puternic. Nu e uşor să preiei un club, mai ales Rapidul care se află într-o situaţie destul de delicată. Suntem pe un drum bun. 

Căutăm soluţii, avocaţii studiază actele atât din punct de vedere juridic, cât şi din punct de vedere financiar. Vom vedea ce se va întâmpla, unde vom ajunge. Eu credeam că este mai uşor, dar nu e chiar aşa. Însă se fac eforturi. Sunt în legătură permanentă cu actualul acţionar, căutăm soluţii împreună cu avocaţii şi sper ca în scurt timp, deşi e chiar foarte scurt timpul până la 28 martie, să găsim anumite soluţii. Însă cred eu că aceste negocieri se vor mai lungi pentru că este vorba şi de un audit pe care eu mi-l doresc foarte mult“, a spus Moldovan.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite