VIDEO United - City 1-2: un gol fabulos a decis derby-ul oraşului Manchester

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ginerele lui Maradona, Kun Aguero, a făcut de râs întreaga apărare a echipei lui Alex Ferguson şi a înscris cu o execuţie ce poate candida pentru „Golul sezonului“ în Premier League.

Manchester United e ca şi campioană în Anglia, însă Manchester City le-a oferit suporterilor săi o consolare frumoasă, învingându-şi rivala chiar pe terenul acesteia. „Cetăţenii“ nu s-au lăsat intimidaţi de bilanţul senzaţional al lui United în acest sezon - 14 victorii pe teren propriu în 14 etape! - şi au dominat posesia pe „Old Trafford“.

Deşi s-a jucat deschis şi în viteză, a fost nevoie de 52 de minute pentru ca scorul să fie deschis. Giggs (39 de ani) a tratat cu superficialitate o fază, a încercat o pasă cu călcâiul la mijlocul terenului, însă mingea a fost interceptată, iar oaspeţii au plecat pe un contraatac la capătul căruia Milner a marcat.

United a revenit în joc datorită unui gol norocos. De fapt, un autogol. Van Persie a executat o lovitură liberă, Kompany a sărit pe sub balon, care a fost lovit cu capul de Jones. Mingea n-ar fi intrat în poartă, în mod normal, însă s-a lovit de umărul lui Kompany şi a scuturat plasa (59).

Meciul a fost decis de un moment de magie oferit de Kun Aguero. Intrat pe teren în minutul 71, argentinianul a făcut de râs apărarea lui United şi a catapultat mingea în poartă (79).

S-a terminat 2-1 pentru City, însă United va lua titlul, în proporţie de 99,9%. Cu şapte etape înainte de final, echipa lui Alex Ferguson e lider cu 77 de puncte. City e pe doi, la 12 puncte distanţă.

VEZI GOLURILE MECIULUI MANCHESTER UNITED - MANCHESTER CITY

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite